Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jobb szexbe?
Nem vagyok elég nőies, szenvedélyes. Nem tudom nagyon élvezni, elengedni magam. Mit tegyek hogy ez változzon?
Hogy legyek nőies, hogy viselkedjek úgy?
képzeld azt hogy a világ legjobb pasijával szexelsz
FANTÁZIA
A szenvedély nem jön meg magától, ahhoz a partner is kell.
Nem biztos ,hogy benned van a hiba ,lehet nem izgat fel a partnered azért nem tudod elengedni magad.
Mit jelent számodra a nőiesség?
Fejben kell eldönteni ,hogy mi az amit szeretnél ,érzel vágyat iránta vagy az iránt ,hogy együtt legyél vele?
Ha nem ,akkor felesleges erőltetni ,nem ő az embered.
Ha igen, akkor valami még is gátol abban ,hogy élvezd te is magát az aktust.
Ehhez érezni kell és bízni a másikban, érezni kell a vágyat iránta ,csak akkor fog tökéletesen működni mindez.
A másik hogy lehetséges ,hogy gátlásaid vannak,megfelelési kényszer, önértékelési zavar ,önbecsülés hiánya, először ezeket kell megoldani ,el kell fogadnod magad ,magadban.
Ki mondta ,hogy nem vagy nőies? Legyél kecsesebb ,próbálj meg gyengéd lenni , élvezd ki egy-egy simogatás és csók pillanatát.
A párodon is mulik.
Az exemmel egyáltalán nem élveztem a szexet, csak fekudtem sokszor mint egy darab fa, vagy untan az egészet, mert semmi szenvedely nemnem volt benne, csak reszelt. Nem véletlenul ex.
A párommal tapasztaltam meg a jo szexet. Folyton nedves vagyok, ha egymás mellett fekszunk, elég csak mellébujbom és máris szedném le magunkrol a ruhát. Az agyban vadulok, kezdeményezek, orálozok és kb.bármikor elkaphat, mert bármikor szivesen fogadom.
De o nagyon szenvedelyes, egy apro csokkal elveszi az eszem, hát még amikor az ágyra szoritva harapdál, én meg a gyonyortol nyöszörögve-sikitva vergodok alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!