Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Hogy álltok a popó ujjazáshoz?
Itt arra gondolok, hogy ami közbe a fiú nyalja a lányt megujjazza a fenekét illetve fordítva is, hogy ami közbe a lány szopja a fiút megujjazza a fiút.
25F vagyok és a párom nagyon szereti ha nyalás közbe ujjazom a fenekét és engem is elkezdett érdekelni, hogy milyen lehet ha ő ujjazna engem egy picit.
mi ezt kölcsönösen csináljuk egymásnak :)
azt mg nem próbáltuk ki h orál közben a popsiját megujjazom
Nekem nem tetszik saját részre. Én szívesen kinyalom a fenekét meg ujjazom, de ennyi.
Egyébként szereti.
Te csinalnad gondolom masnak igaz?
Onzo modon!
Vagy teged is megrakhatnanak? Utolso!
Azok a lanyok csak a kedvedert jatszottak el hogy elvezik, de ringasd bele magad ebbe az alomvilagba!
Egy ferfinek sokkal jobb erzes es anatomiailag indokoltabb is!
A koromnal fogva pedig biztos tobb a tapasztalatom Nalad , tehat nem hogy nem volt baratnom , de tobb volt mint ahany eves Vagy most te!
Kb 23 lehetsz...
Akkor Neked is kis onzo ferjed lehet!
En ha no lennek es analt kerne a pasim csak akkor hagynam ha En is viszonozhatnam Neki egy felcsatolossal..
Utalom az onzo pasikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!