Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt egy fogadásom egy lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy fogadásom egy lánnyal. Aztán ez lett a vége, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval, nyertem a lánnyal szemben egy fogadást, és a tét az a "bármit kérhetsz a másiktól" volt.

Mikor kiderül, hogy én nyertem dobott egy üzit, gratulált, és írta, hogy várja mit kérek, aznap délután találkoztunk, és viccként felhoztam, hogy orálszexet kérek cserébe, és utána hagytam egy jó nagy hatásszünetet, tényleg próbáltam nem elnevetni,, mert nem ez volt az elsődleges szándék :D de közben ő meg azt mondta, hogy "b+, na jó, hát ha ezt akarod.." elvileg holnap "válthatom be a nyereményem"..

Gondolom, ha így ebbe belement akkor akar/akart is tőlem valamit, ezek után tuti nyert ügyem van? :D

2016. nov. 16. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
hát nyilván bejössz neki ha felajánlotta magátol hogy bármit kérhetsz tőle :D
2016. nov. 16. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igen ha közömbös lennél neki nem ment volna bele, nyomulj rá kicsit ;)
2016. nov. 16. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
a legjobbat kérted.
2016. nov. 16. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Mese
2016. nov. 16. 22:04
 5/10 Diavolino44 ***** válasza:
37%

En a helyedben randit kertem volna. Es amikor ott vagytok, akkor meg meg is huzhattad volna, mivel ez beletartozik a randi fogalmába.

Igy eleg alpári a dolog, de remelem ezzel nem csesztem el.

2016. nov. 16. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lány szexre számított. De ha megteszi az orált próbálkozz nála! Szerintem bele fog menni a szexbe, hiszen az neki is jó.
2016. nov. 17. 01:12
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Ostoba vagy, dugást kellett volna kérned.
2016. nov. 17. 11:07
 8/10 Laci710 válasza:
Felcsigáztál. Számolj majd be, hogy teljesült a "nyereménybeváltás" :-)
2016. nov. 17. 13:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Feljött, lekaptam és megdugtam :D azóta együtt vagyunk..
2016. nov. 18. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokáig ,jigga!
2016. nov. 19. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!