Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy fogadásom egy lánnyal. Aztán ez lett a vége, szerintetek?
Szóval, nyertem a lánnyal szemben egy fogadást, és a tét az a "bármit kérhetsz a másiktól" volt.
Mikor kiderül, hogy én nyertem dobott egy üzit, gratulált, és írta, hogy várja mit kérek, aznap délután találkoztunk, és viccként felhoztam, hogy orálszexet kérek cserébe, és utána hagytam egy jó nagy hatásszünetet, tényleg próbáltam nem elnevetni,, mert nem ez volt az elsődleges szándék :D de közben ő meg azt mondta, hogy "b+, na jó, hát ha ezt akarod.." elvileg holnap "válthatom be a nyereményem"..
Gondolom, ha így ebbe belement akkor akar/akart is tőlem valamit, ezek után tuti nyert ügyem van? :D
En a helyedben randit kertem volna. Es amikor ott vagytok, akkor meg meg is huzhattad volna, mivel ez beletartozik a randi fogalmába.
Igy eleg alpári a dolog, de remelem ezzel nem csesztem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!