Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nálatok ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy pasi,aki ha meglát egyfolytában néz,többször is,és percekig, feltűnően bámul,végigmér,és mosolyog,mindig utánam néz ha lát. Igazából nekem is tetszik ő. De nem értem ,ha tetszem neki ,miért nem szólít le? Vagy férleértem?
Én nem tudom megszólítani a munkája miatt,mert ha talizunk ő dolgozik.
Mit tegyek?
Illetve,hogy érjem el,hogy leszólítson?
2016. nov. 16. 17:58
1/2 anonim válasza:
Azt, hogy mi játszódik le az ő fejében, mi, férfiak sem tudjuk megmondani. Talán hasonlítasz vagy emlékezteted egy kedves ismerősére. Talán az a célja, hogy felkeltse az iránta való érdeklődésed. Ha ő nem mer, vagy nem akar, akkor kezdeményezz te, ha legközelebb összefuttok.
2/2 anonim válasza:
"feltűnően bámul,végigmér,és mosolyog" - biztos egy bohóc sminket raktál fel magadra véletlen :DD
A legtöbb férfi fél odamenni egy lányhoz, mert fél hogy elutasítja őt.Lehet hogy szeretne odamenni de valami miatt(rossz élmény) nem mer.Próbálj meg közeledni hozzá, és mutasd meg hogy nem harapod le a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!