Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az exhibicionizmus betegség?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exhibicionizmus betegség? Titeket elriasztana, ha a párotok titkon vágyna arra hogy mutogassa magát?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen! Nem lennék együtt egy magát mutogató szatírral... Aki erre vágyik elöbb vagy utóbb megteszi.. Nekem meg lesülne a pofámról a bőr... Engem ez taszít és undorral tölt el..
2016. nov. 16. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Már jó ideje vannak olyan vágyaim, hogy idegenek lássanak meztelenül, de csak akkor ha ők is vevők rá. Sose szatírkodnék, sőt el is ítélem azokat akik ilyesmit csinálnak (főleg hogy gyakran iskolák közelében, gyerekeknek mutogatják magukat).
2016. nov. 16. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Értem.. Hát esetleg ilyen fétises összejöveteleken vagy BDSM bulikon mutogathatod magad kedvedre ezeken a helyeken nem gáz ha pucéran vagy méh ha van benned egy adag szubmisszív hajlam akkor majdnem hogy alap... De akkor se tudnék ilyen emberrel lenni.
2016. nov. 16. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
párommal ilyenek vagyunk, de pl mi nudistrandra járunk, meg itthon meztelenül vagyunk akk is ha olyan társasággal vagyunk aki(k) vevő(k) rá
2016. nov. 16. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Swinger klubban meg reszelhetsz is. Ja kerem.... az koltseges. De egesz este lobalhatod.
2016. nov. 16. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nosza rajta! Itt a net! Itt aztán találsz elég helyet magadnak! :D
2016. nov. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!