Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar minden lany kapcsolatot?
nem ertem a lanyoknak miert van szükségük parkapcsolatra, es nem eleg ha csak siman baratok maradnak plusz szex. nem akarok kotelezettsegeket, parkapcsolatot, de sajnos igy tul ritkan tudok valakivel szexelni, vagyis ugyerzem a koromhoz kepest ritkan. a szexre inkabb mint szivessegre, nem kolcsonosen jo dologra tekintenek. 16-19 eves lanyokrol beszeltem.
20/F
nanemond, a ferfiak is erzo lenyek. szerintem a baratsag nem egy erzelemmentes dolog, az, hogy meg a szex is benne van egy ilyen kapcsolatban szerintem tok jo.
SZERINTEM.
a barátság és a szex teljesen külömböző kategória, 20 éves fejjel ezt még nem sikerült megtanulnod?
Ennyire bunkó nem lehet valaki...
Épp most láttad a "Friends with benefits" filmet?
Szerintem csapd rá a farkadra vagy 2-3 alkalommal a fürdő ajtaját... hátha megjön az eszed és esetleg nem csak ösztönlénynek akarod magad mellett a lányokat (mint a kutyák, pl-ul...)
nem, de most lehet megnezem a filmet,ha mar igy mondtad.:)
sajnalom, nekem nincs energiam egy parkapcsolathoz. emiatt lehet, hogy egy erzeketlen bunkonak tunok, de nem mindenkinek van erre a szerelemre dologra szuksege.
es hogy ilyen taplonak titulaltok emiatt..
ennyibol a szememben meg lehetnenek a parkapcsolatban elo emberek nyalas ratyik, de nem. ok olyanok, nekem az nem kell, en erre vagyom, bocs.
Az ilyen emberekért mint Te jött létre a legősibb mesterség :)
Azok a lányok épp olyanok mint amilyenre te vágysz :)
Mert a lányok szocializálódott rétege igényli egy társ jelenlétét.
De ha majd felnősz.Talán majd megérted ezt az oly egyszerű és szép dolgot.
Éretlen kisfiús gondolkodásod van.
20 évesen B+ mire nincs energiád?
Na az ilyen emberek ne is szaporodjanak.
"16-19 eves lanyokrol beszeltem."
Azok a legnagyobb qurvák.
Téged ezzel a kamu dumával koptatnak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!