Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért undorodom a női nemiszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom a női nemiszervetől?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és számomra visszataszító. Miért kell olyan fodrosnak lennie. Olyan megalázó egy kicsit.
2016. nov. 15. 15:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az nem neked kell, hogy tetszen. A fodroknak, meg majd, ha valaki játszani fog velük, hidd el, örülni fogsz, mert ad egy kis pluszt. Don't worry. De mi megalázó egy puncin? 19L
2016. nov. 15. 15:35
 12/25 icu75 ***** válasza:
100%
Addig örülj míg csak fodor,az a baj ha már csipke is van,meg zsabó :-)
2016. nov. 15. 15:37
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Tipikus szűz..csa vagy! Majd kinövöd!
2016. nov. 15. 15:38
 14/25 anonim ***** válasza:

Hetero nő vagyok, mégsem undorodom a puncimtól. Másét élőben nem szívesen nézegetném, de attól sem fogna el az undor (persze, ha ápolatlan, az más tészta...)

Kislány koromban, ill. talán még serdülőként is furcsának találtam, de mára megszerettem, az egyik kedvenc testrészeim a kisajkaim lettek :) Mondjuk nekem nem "fodros" fajta van (azt hiszem, azt hívják talán saláta puncinak), de ha az lenne, azzal se lenne gondom valószínűleg. Szerintem idővel elmúlik ez az undor, talán meg is szereted. Főleg, ha lesz egy pasid, aki megdícséri :)

2016. nov. 15. 16:01
 15/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem a puncidat? Ez eléggé fura. Én már 20 éves vagyok, és nem vagyok szűz, de még mindig szégyellem. És utálom a nőies dolgokat is.
2016. nov. 15. 16:13
 16/25 anonim ***** válasza:

Furcsán hangozhat, de igen, tetszik. Ahogy a szivárványhártyám is tetszik.

Van valami kellemetlen tapasztalatod, hogy ennyire undorotsz tőle?

Minden lánynak van puncija, már csak ezért sem kellene szégyellned :)

2016. nov. 15. 16:20
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
20? Azt hittem valami kis 15 éves..bár ők se csinálnak ilyen hisztit.
2016. nov. 15. 16:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Az a természetes, ha az ember szereti a saját testét. Én 27 vagyok és normál keretek között persze, de sose szégyelltem a puncimat. És hidd el mindin részének meg van a funkciója, oka.
2016. nov. 15. 16:24
 19/25 A kérdező kommentje:
Akkor ez pszichológiai ok, sajnos. Sokszor kívánom, hogy lennék inkább fiú. Nekem nem szép.
2016. nov. 15. 16:26
 20/25 A kérdező kommentje:
És az öregedéstől ugyanúgy félek, pl a 40+ nők, akik próbálják magukat karban tartani.
2016. nov. 15. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!