Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Élvezitek, ha a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Élvezitek, ha a lányok pikánsabb képeket küldenek?

Figyelt kérdés
Néha küldök pár képet a partneremnek (nem igazán járunk, de szexelunk, jóban vagyunk stb) és teljesen rápörög, mindig többet akar. Ti is kedvelitek az ilyet? Ezt akár maszturbáláshoz is használjátok? 23L

2016. nov. 15. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egyértelmű, hogy kiverném, ha feláll
2016. nov. 15. 15:04
 12/15 kivancsifancsii ***** válasza:
Imádom. Van egy külön albumom amiben ilyenek vannak csak. Gyakran verem rájuk. 16f
2016. nov. 15. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Persze, eléggé izgató tud lenni, főleg ha jókor küldöd, esetleg egy kis üzenettel... :P :D

De nekem is küldhetnél :D

2016. nov. 15. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon élvezem. Akár ismerős a lány, akár ismeretlen. Ha a barátnőm vagy csak dugópajti, akkor távollétében is feltüzel. Ha ismeretlen, akkor jól lehet róla fantáziálni.

Nekem is volt maszti albumom szingli koromban. itt gyűjtöttem amire nagyon felizgultam. Lányok, küldjetek képet!

2016. nov. 15. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Hová lett a 15-ös hozzászólás?.... :D
2016. nov. 16. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!