Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talpmasszázs és lábkényezetetés. Mennyire élvezitek élvezitek csajszik?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 10:50
1/9 anonim válasza:
én imádom ha a barátom csinálja
18l
2/9 anonim válasza:
az enyimet is megmaszirpzhatna valaki aaahj
3/9 anonim válasza:
Acélbetétes munkavédelmi bakancsban 12 óra szalag munka után a legjobb dolog a világon... 22 L
4/9 anonim válasza:
imádom! egyszer egy betegség miatt voltam akupresszúrás kezelésen, ahol eléggé beleállnak az ember talpába. az nem masszázs, fáj, mint a rosseb, de egy év után úgy hozzászoktam, hogy már nem fájt és masszázsnak éreztem. sajnos sokba fájt, de meggyógyultam és abba hagytam. azóta is hiányzik :')
6/9 anonim válasza:
Na és a lábszár és comb kényeztetését ki szereti, lányok?
8/9 anonim válasza:
Kedvelik a nők tapasztalataim szerint, csak ne úgy állj hozzá, hogy nyáladzol meg áll a farkad:D
lábfétises vagyok én is, tudom miről beszélek:D
9/9 anonim válasza:
Én a labfetiseseket is szeretem és ők is a labaimat :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!