Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás lennék?
Előre leszögezném, hogy nem szeretnék itt ismerkedni, úgyhogy az ilyen jellegű priváttal kérlek kíméljetek.
Mikortól vagy mitől számít valaki nimfomániásnak?
19 éves lány vagyok, kb.amióta az eszemet tudom foglalkoztatott a saját testem, emlékszem, hogy nagyon korán elkezdtem önkielégítést végezni. 13 évesen vesztettem el a szüzességem. Voltak komoly kapcsolataim, tehát elvileg tudok érzelmileg kötődni. A szex volt viszont számomra a legfontosabb a kapcsolataimban, de ez úgy vélem, hogy akár normális dolog is lehet. Magához a szexhez nekem nem kell semmiféle érzelem, az első alkalmam sem volt különleges, nem is igényeltem, de már nem is emlékszem rá. Ha valakivel megvan a kölcsönös vonzalom, bizalom én egyből gátlántalanul vevő vagyok bármire. Nem volt őrült sok partnerem, mindössze 5, ami lehet, hogy másnak már sok, de ha nimfomániás lennék, akkor bizonyára több ember felé engedtem volna a csábításnak,nem?
Az orgazmust el tudom érni egyedül is és bármilyen partnerrel is, másokhoz képest még talán hamarabb is. De utána nem érzem magam kielégültnek. Napi 3-4 szex után, ha mindig, vagy akár többször is elélvezek, ugyanúgy kívánom. Maszturbálni is van, hogy 2-3szor csinálom egy nap. Folyamatosan ezen kattogok, igazából rengeteg embert megkívánok a buszon, utcàn, bulikban, de nagy nehezen tűrtőztetem magam. Szexkapcsolatot folytatok egy sráccal, de neki elég heti, kétheti egy alkalom, én viszont megőrülök. Mindenkivel a szexről beszélgetek, szinten mindig azon járnak a gondolataim. Az is megnehezíti a helyzetem, hogy a bdsm iránt érdeklődöm, és ha legalább csak egy kicsit nem vagyok szubmisszív helyzetbe állítva, akkor már kevésbé élvezem a dolgot.
Mi tévő legyek? Ugye ez a fiatalságom múlásával eltűnik és lenyugszom? Ugye ez nem nevezhető valamiféle betegségnek? Nem akarom, hogy később rámenjen egy komoly kapcsolatom.
Sportolással és a gondolataim leírásával próbálom oldani magamban a feszültséget, de túl sokra nem megyek vele.
Én kissé hasonló vagyok, csak férfiban. Múltkor napi 8 volt az új "rekordom" (szex). Annyi a különbség, hogy van párom. Bármennyit tudok gyakorlatilag szexelni. 4 menet simán úgy, hogy nem konyul le a szerszám, a 4. végén is csak azért van vége, mert vagy kidörzsölöm szegényt odalent, vagy már konkrétan elfáradok... de közben is merev vagyok. Nem tudom ez mitől van, mindig azt olvastam, hogy orgazmus után lankadnom kéne, ez az átlagos. Nekem ilyen nincs, maximum ha mindenféle inger megszűnik. Rengeteget gondolok a szexre. Sajnos szégyen szemre én is megkívánok sok nőt úton útfélen, elég ha csak egy kicsit is szimpatikus, vagy szexi. Már látom magam előtt, ahogy pucsít előttem is tolom be neki...
Ettől még hűséges vagyok, sosem csaltam meg a párom, de eléggé zavar a gondolat, hogy másra is úgy gondolok. A BDSM vonal nálam is megvan, csak domináns szerepben. A párom szereti is, ha fenekelem kissé, lefogom, érzi, hogy hatalmas erőfölényben vagyok, harapok, stb...
Szóval: nem vagy egyedül. Tudom, hogy nem könnyű. Én 4 napot dologozok 12 órában, 2 műszakban, 4 napot pedig otthon vagyok... így a 4 napban lefáradok, olyankor kicsit szabadulok ettől a dologtól, de a többi 4 napban aztán elszabadul minden...
25/F
nekem annak tűnsz, sokan rosszul használják ezt a fogalmat és összekeverik a nimfomániát az egyszerű szex éhséggel, viszont ha tényleg nem kell vonzódás csak valami apró érzelem, ha csak azért is tudsz szexelni, mert pl megsajnálsz valakit, ha folyton csak ezen jár az agyad és soha nem tudod kielégíteni magad, akkor nagy valószínűséggel az vagy.
Ennek is van sok válfaja és szintje, lehet neked egy enyhe van, de ezt igazából doktor tudja eldönteni.
Ezzel lehet élni, de számíthatsz a félelmeidre is.
Egyik barátomnak (aki igen jó pasi volt) volt egy kicsit nimfo barátnője. Beszélgettünk erről és habár élvezte a szex részét, lelkileg kicsit kikészítette, mert tudta, hogy nem szándékosan, de megcsalja. Távkapcsolatban éltek, mert a srác profi sportoló volt és emiatt sok edzőtáborban volt, és az a tudat, hogy ha egy hétig nem tud haza menni, akkor a csaj kérdés nélkül összejön valakivel a diszkóban, mert annyira kívánja, kicsit hasra vágta.
Ezt csak úgy tudta feldolgozni, hogy nem vette komoly kapcsolatnak és ő is nyíltan élte az életét, de látszódott rajta.
(Más:
írok neked egy privátot egy kéréssel kapcsolatban)
nem tudsz mit tenni, szexelj bátran, kedvedre.. kb ennyi amit tehetsz, nem árt, semmi bajod nem lesz.
ha a napi rutinodat veszélyezteti, nem tudsz élni dolgozni tanulni akkor érdemes szakembert felkeresni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!