Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Másnál is előfordul ilyen, vagy csak nálam? 18/L
Szóval, amikor én vagyok felül szexnél, akkor van néha, hogy annyira benedvesek, hogy már folyok.. én nem igazán szoktam észrevenni, a párom szokott megszólalni, hogy vmi hideg folyt a lábára, vagy hasára, vagy épp ahol vagyok...
Lehez ez ellen tenni valamit, mert én egy picit cikinek érzem..
Ez egyáltalán nem ciki, fiúként írom ezt. Én büszke lennék arra a lányra aki ennyire el tudja engedni magát, aki ennyire tudja élvezni a közös együttléteket.
Nincs ebben semmi ciki, ha a pasid ezt nem pozitív dolognak éli meg, akkor vele van a baj, nem Veled.
Ez mindenképp pizitív és csodálatos dolog egy párkapcsolatban :)
Igen lehet. Cserélj pasit!
Ami belőled folyik az minimum 36 fokos ami nem lehet hideg. Különben is ha ilyent szóvá tesz akkor az fóbiás. Én biztos nem feküdnék le olyannal aki undorodik a testemtől vagy a nem anyagcsere végtermék jellegű nedveimtől.
# 3/6 Időpont ma 16:49
De megnézném! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!