Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem lehetek terhes igaz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehetek terhes igaz?

Figyelt kérdés

A baratommal penteken szexeltunk(gumival) es miutan elment es meg rajta volt a gumi a farkan megfogtam es nagyon nedvesnek ereztem mintha a kezemen is folyt volna a cucc utana. Elotte eddig nem fogtam meg soha szoval lehet csak azert szokatlan de ugye kizart hogy terhes legyek? Lehet hogy az en nedvem volt vagy hat ertitek azert volt olyan mert belolem huzta ki. Az ovszert megneztuk es nem volt lyukas fel is fujtam tehat tenyleg nem es a cucc is benne volt.

Szerintem most csak tulparazom a dolgokat de orulnek ha valaki megnyugtatna.

22/L

2016. nov. 13. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
nahh egy ujabb nemkívánt terhesség nemtudom mitszol majd a gyerek ha pár év mulva elolvassa ezt a kérdésed :D
2016. nov. 13. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:
felfujtad a gecys kotont? vigyázz gecygránát :D
2016. nov. 13. 22:06
 3/10 Ketri ***** válasza:

Nem. Ha a barátod időben kihúzta miután elment, még csak az sem lehetett hogy oldalt kifolyt. Az óvszerek kìvül alapból síkosa. A guminak elvileg nem volt semmi baja. Tehát nagy valószínűséggel csak túlreagálod, és nincs izgulni valód.:) :p

Van akik tenyleg gyerneket akarnak és akár honapokba telik hogy sikeresen teherbe essen a nő.

Bár sajnos van az a fránya szójárta mondat, hogy: Ahol akarják, ott nincs. Bezzeg ahol nem akarják ott van.

Ne izgulj. :)

2016. nov. 13. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet nem bírtam volna megállni röhögés nélkül, ahogy a szádhoz emeled a csupa gec1 óvszert és elkezded felfújni. :D
2016. nov. 13. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
fujja fujja de ereszt :D huzza a fejére :D
2016. nov. 13. 22:18
 6/10 A kérdező kommentje:
jaj nagy dolog felfujtam😄 legalabb meggyozodtem rola hogy tenyleg nem lyukas, jar a respect magamnak
2016. nov. 13. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
1-es xDDDD
2016. nov. 13. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt mondd meg inkább miért nem a szádba élvez? Sokkal nyugodtabb lennél.
2016. nov. 13. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
minek felfújni, ha vizet is lehet bele engedni :D Mi mindig így ellenőrizzük..
2016. nov. 14. 09:00
 10/10 anonim ***** válasza:
9: kicsit pancsoltok még benne/vele, biztos jó móka. :D :D
2016. nov. 14. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!