Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ugye nem lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kb minden nap feltesz legalább egy idióta egy ilyen kérdést amiken én is röhögtem eddig, de most úgy tűnik eljött az én időm.

A barátommal tegnap szexeltünk és bár nem szakadt ki az óvszer mikor odanyúltam és megfogtam a szerszámát(közvetlenül azután hogy kivette belőlem) úgy éreztem nedves. De mivel a váladék az óvszerben volt és teljesen biztos hogy nem szakadt ki(fel is fújta) így onnan nem kerülhetett belém valószínűleg. Ő azt mondta ezt azért érzem mert belőlem húzta ki és nekem is van váladékom odabent illetve maga a gumi is be van sikositozva.

Szerintetek?

Vegyek eseményutáni tablettát amíg nem késő vagy felesleges mert nem lehetek terhes?

20/L

2016. nov. 11. 21:08
 1/3 RRR ***** válasza:

a gumi rajta volt ugye még és nem kókadt le a műszere?

akkor igaza van,nem lehetsz

a ne nedvedet érezted,mert jól felizgultál esetleg orgazmusod is lett

2016. nov. 11. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
az a te váladékod szivem.. és jól fogalmaztál, megintcsak egy idióta kérdés
2016. nov. 11. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, ezek alapján kizárt hogy terhes legyél. felesleges szerintem esemény utánit bevenned.
2016. nov. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!