Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy csókoljon titeket egy srác?
Mi a gyengétek? Hosszú és gyengéd, harapdálós, vadabb? Túrjon a hajatokba, vagy öleljen, esetleg tapizzon?
Kortól független, vagy idővel máshogy szeretitek?
Nem szeretem ha harapja a számat....max 1* 2*, de ismertem olyat, aki csak harapással tudott csokolozni ...
"Alkalomtol fugg"...ha befűtöttek rendesen, akkor teperjen le és "követelje ki magának" a számat :D finom hajhúzással...
A hosszú gyengéd nyelves csóknak is megvan a maga helye és ideje...
Tapizás...nyilvánosan nem...max egy buliban -sötétben- némi fenék simogatás.... Nem vagyunk tinédzserek...Otthon viszont szabad a gazda.
28N
Nem kell közvélemény kutatást végezned.
Mindenkinek más jön be és a helyzettől is függ.
Áhh, ezzel én tisztában vagyok, köszönöm az okoskodást. De azért szólnék, hogy ez nekem is megy: Tudtad hogy ez a duplavévévépontgyakorikerdesekponthu?
Sokkal jobban örülnék, ha választ kapnék, mert érdekel.
Érdekel, mert egy aberrált személyiség vagyok, aki szívesen meghallgatná a női társadalom állásfoglalását ez ügyben.
Miért szúrja ez a szemed?
Én átmenetesen szeretem a legjobban.
Odalép hozzám, mosolyogva néz a szemembe, végigsimítja az arcomat és/az ajkaimat, a másik keze a derekamon. Magához húz, először apránként, finoman, majd a nyelv is becsatlakozik. Egyre hevesebben és hevesebben, szinte már levegőt sem kapok, ködös a fejem. Ekkorra a kezek elkalandoznak, megfog, felrak az asztalra és utána bele ami belefér. De ezt csak otthon engedhetjük meg magunknak.
Remélem azért segítettem valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!