Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hogy csókoljon titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy csókoljon titeket egy srác?

Figyelt kérdés

Mi a gyengétek? Hosszú és gyengéd, harapdálós, vadabb? Túrjon a hajatokba, vagy öleljen, esetleg tapizzon?

Kortól független, vagy idővel máshogy szeretitek?

2016. nov. 13. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem szeretem ha harapja a számat....max 1* 2*, de ismertem olyat, aki csak harapással tudott csokolozni ...

"Alkalomtol fugg"...ha befűtöttek rendesen, akkor teperjen le és "követelje ki magának" a számat :D finom hajhúzással...

A hosszú gyengéd nyelves csóknak is megvan a maga helye és ideje...

Tapizás...nyilvánosan nem...max egy buliban -sötétben- némi fenék simogatás.... Nem vagyunk tinédzserek...Otthon viszont szabad a gazda.

28N

2016. nov. 13. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Nem kell közvélemény kutatást végezned.

Mindenkinek más jön be és a helyzettől is függ.

2016. nov. 13. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Vadan, azt érezzem benne hogy vágyik rám. Nem csak időelütésként csókolgat :D húzzon szorosan magához, ha nem látnak tapi is jöhet. (már ha jobban ismerem az illetőt, és olyan a kapcsolatunk, nem egy első csóknál) A gyengém, ha a nyakam csókolgatja. Nagyon érzékeny pontom :D Én szeretem a harapdálást is, mértékkel. A hajba túrás is nagyon jó.
2016. nov. 13. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Áhh, ezzel én tisztában vagyok, köszönöm az okoskodást. De azért szólnék, hogy ez nekem is megy: Tudtad hogy ez a duplavévévépontgyakorikerdesekponthu?

Sokkal jobban örülnék, ha választ kapnék, mert érdekel.

Érdekel, mert egy aberrált személyiség vagyok, aki szívesen meghallgatná a női társadalom állásfoglalását ez ügyben.

Miért szúrja ez a szemed?

2016. nov. 13. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Jézusom, te tényleg fura vagy!
2016. nov. 13. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Én átmenetesen szeretem a legjobban.

Odalép hozzám, mosolyogva néz a szemembe, végigsimítja az arcomat és/az ajkaimat, a másik keze a derekamon. Magához húz, először apránként, finoman, majd a nyelv is becsatlakozik. Egyre hevesebben és hevesebben, szinte már levegőt sem kapok, ködös a fejem. Ekkorra a kezek elkalandoznak, megfog, felrak az asztalra és utána bele ami belefér. De ezt csak otthon engedhetjük meg magunknak.

Remélem azért segítettem valamennyire.

2016. nov. 14. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!