Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után normális egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után normális egy normális lánnyal lefeküdni egymással kb?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nincs erre írt szabály de azért mégis így megközelítőleg. Nem akarom elsietni a dolgokat, mert eddig mindig az volt, hogy esiettem a dolgokat 1-2 randi után már megvolt az első szex (ráadásul megesett, hogy ugye így szar volt érzelmek nélkül mármint a szex).

Ezzel a lánnyal eddig 1 randim volt ahol egy puszi/csókot kettő közti átmenetet sikerült kihoznom belőle, de ő is mondta hogy ez így nem volt oké csak nem tudod ellenállni hirtelen de minenképp lassítani akar.

Viszont jön hozzám ilyen itt alvós dologra, és tényleg megtudom magam tartóztani nagy nehezzen de úgy alapesetben nem ártana várni pár hónapat ezzel a dologgal? Nem tudom, mert tényleg nem volt még normális kapcsolatom csak az a tipikus mai kori félék..

23f

2016. nov. 13. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy csok utan mar lassitani akar? Lool. Most vagy kereti magat vagy ebbol nem lesz szex soha. Szerintem az ottalvasnal ugyis kiderul, mennyire vevo a dologra.
2016. nov. 13. 09:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Jólvan látom másnak sem volt még normális kapcsolata ami nem csak a dugáson alapul :D:DD 1-2 kivétellel megpróbálom nem megfektetni most aztán ennyi, de értem nagyából mire gondoltok.
2016. nov. 13. 10:18
 13/15 A kérdező kommentje:
# 10/12 na hát igen, de sikerül 1 hét alatt megfektetnem akkor nem tudom komolyan venni érted? :) így a 10 x után...
2016. nov. 13. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:
2 hónapon belül.
2016. nov. 13. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:

" sikerül 1 hét alatt megfektetnem akkor nem tudom komolyan venni érted?"

nem értem. ha nem akarod egy hét alatt megfektetni, mert akkor nem tudokd komolyn venni, akkor mi a büdös francnak próbálkozol vele egy héten belül egyátalán????

2016. nov. 30. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!