Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha két nő néha napján szexel egymással?
Itt mindenki azt fogja mondani, hogy normális. - Kérdezd meg 2 nap múlva, csak nők helyett férfiakra kérdezz rá.
10/9 ember átkozódni fog. :D
Én úgy vagyok vele, hogy ameddig nem árt az ember másnak azzal amit csinál, senkinek semmi köze hozzá, hogy mit tesz. Így szerintem normális. A társadalom tehet egy szívességet ilyen téren.
Nem melegek azt irtad? De szexelnek?
Hat akkor sutnek mint a rezso!
Es bajnak baj mert betegek! Mintha nem lenne eleg pasi...
Egy nonek egy ferfi tudja megadni amire vagyik.
Ahogy a mondás tartja: én támogatom a melegházasságot, de akkor a két csaj qrvajól nézzen ki...
Ha kivánják, ha szeretik, élvezik, miért ne!? Másnak nem ártanak, váljék egészségükre!
Bár időnként engem is bevehetnének maguk közé! F.
6!
Viszont ha egy no meh nem volt ferfival sosem tudja meg milyen egy igazi szex!
A termeszet is azert alakitotta ki anatomiailag a ket nemet....
Egy no csak szerencsetlenkedhet egy masikkal azt ne mondja mar senki,hogy ez a termeszetes es egezseges dolog...
A meleghazzasag tamogatonak meg kivancsilennek a velemenyere ket ferfnal mi lenne vagy ott mar nem rantana ra az ocsire...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!