Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony lenne a péniszem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lenne a péniszem?

Figyelt kérdés
Kerülte 11 cm. Így körbe. O

2016. nov. 12. 21:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Miért mutassak?
2016. nov. 12. 21:15
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

a női fenéklukba óriás anakonda lesz hidd el.

ha valamelyik nőd cerkázna,akkor ne megsértődj,hanem dugd szét a fenekét.

utána hidd el úgy fog szólítani-óh én óriási baziliszkuszom!-

2016. nov. 12. 21:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Enyém 4,5 cm de kevésnek tartom.
2016. nov. 12. 21:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Én nem tudom az enyémet és nem is érdekel. Nem hiszem, hogy 16-17 centinél nagyobb lenne.

De önbizalommal és jól használom és ez a lényeg!!! ;)

2016. nov. 12. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Őszinte leszek hozzád: kicsi. Biztos fogsz olyan lányt találni akinek megfelel, hiszen nem a farkadért fog szeretni hanem a belsőd/külsőd és egyéb tulajdonságaid miatt. De az egyéjszakás kalandok császára nem leszel. Nem arról van szó hogy én pl. olyan tág lennék mint egy barlang, hanem hogy ez már tényleg kicsinek számit, akárhogy próbálja egy nő összehúzni a hüvelyizmát (és ezt speciel tanulni kell!) Továbbá vedd figyelembe hogy a nő az izgalom hatására tágul igy sajna minél hosszabb lesz az előjáték annál kevésbé fog érezni a partnered "odabenn".

25/N

2016. nov. 12. 23:37
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
12-es ,ne légy barom! Nem análba kell megfelelni egy nőnél hanem punciba bazzzzmeeeg!! Idiot..
2016. nov. 13. 02:47
 17/20 anonim ***** válasza:
ott kezdődik,hogy a nőnek kell megfelelni a kívánalmaknak a vágyaknak,nem pedig nekünk a nőnek.idiot..
2016. nov. 13. 10:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor is baromságot írtál! Miféle ostobaság ez h ha vékony a farka punciba ,akkor majd análba meg jó lesz... Meg majd mekkora császár lesz h ha oda dugja akkot még fáj is. Abszurd.
2016. nov. 13. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Az enyem 4.5 es sose volt meg problemam :)

24f

2016. nov. 14. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:

azért mert ha el tudod érni,hogy belemenjen a csaj az análba-a nők 99% eleve elutasítja-akkor gyakorlatilag legyőzöd lelkileg,mert érted megteszi azt is amit nem akar és távol áll tőle.

ha pedig valaki fölött ekkora lelki fölényt alakítasz ki ott és akkor,akkor ilyen pitiáner dolog,hogy egy kicsit vékonyabb a gyíkja,vagy más testi hiba semmit sem fog jelenteni.

főleg hogy a teljes kiszolgáltatottság a teljes én átadás a teljes legyőzöttség sokkal izgatóbb szokott lenni a csajoknak mint egy ilyen olyan farok ami csak ki be jár.

szóval nem feltétlen az anál a lényeg,hanem annak kiderítése hogy mi az ami távol áll a nőtől és arra rávenni abba a helyzetbe hozni amitől zavarban van.

2016. nov. 15. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!