Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem, most ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, most ennyire vékony a péniszem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval eddig 1 lánnyal voltam 4 éven át vele néha még alig akart bemenni meg ilyesmi viszont ő elég sokat is sportolt heti 5x járt különféle edzésekre. Most összehozott az élet egy másik lánnyal kezdenek alakulni a dolgok, tegnap lefeküdtünk és hát kb. nem éreztem semmit az egészből. 1x bele is lankadtam akkor levettük a gumit anélkül jobb volt kicsit, de továbbra se éreztem csak alig valamit, nagyon nehezen sikerült elmenni, Ő nyögdécselt meg ilyesmi bár nem tudom mennyire játszott rá a dologra.

Eddig sosem mértem még le, de most elkeseredésemben igen :D Szóval 15,2cm a kerülete most ez akkor vékony és szerencsém volt az előző párommal ? :D (tudom sok ehhez hasonló kérdés volt már, de kiszerettem volna írni magamból a szituációt is így anonimul :D )

2015. aug. 7. 11:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
15,2 a hossza.. ha ilyen vastag lenne akkor az elég durva lenne :D
2015. aug. 7. 11:16
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát 15.2 cm kerület az a 99. százalékban van vagy afölött, szóval vékonynak nem hívnám.

Viszont nekem "csak" 14.8 cm kerületű és még nem voltam olyan lánnyal akinek nem volt túl nagy az elején. Szóval nem tudom hol találtad azt a lányt.

2015. aug. 7. 11:17
 3/15 A kérdező kommentje:
Ez a kerülete nem az átmérője :D Csak mivel nem tökéletes henger ugye nem lehet pontos átmérőt mondani, de vissza számolva, ha tökéletes henger lenne akkor az 4,8cm lenne :D
2015. aug. 7. 11:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a lány hüvelye tág. Ez ellen ő tudna tenni (pl. Kegel-gyakorlatokkal).
2015. aug. 7. 11:44
 5/15 A kérdező kommentje:
És most ezt, hogyan tudom tapintatosan közölni vele így kialakuló félben ? Nem lennék bunkó ? :D
2015. aug. 7. 11:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem nagyon lehet tapintatosan közölni... ez kb. az a kategória, mikor azt kell tudomására hozni a másiknak, hogy kellemetlen a lehelete... Ha tud róla, akkor tud rajta változtatni is, te viszont nem vagy kénytelen elviselni az ebből fakadó kellemetlenségeket.
2015. aug. 7. 12:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Ezzel a mérettel semmi baj nincs. Ahogy javasolták kéne lánynak intim tornát csinálnia. A tapintatosság; fogalmazd meg úgy és figyelj oda milyen hangsúllyal mondod.
2015. aug. 7. 13:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon kedvelem és nem akarok gonosz lenni vele, szerintetek pl. aktus után jó lenne felhozni vagy inkább egy tök random alkalomkor ? :D
2015. aug. 7. 13:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem az aktus után, inkább máskor.
2015. aug. 7. 17:07
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
Tapintatosan úgy lehet közölni, hogy komoly arccal azt mondod neki: figyelj, bameg olyan tág a pinád, hogy a Clark Ádám kotróhajó is meg tudna benne fordulni.
2015. aug. 7. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!