Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen óvszert vegyek? 16...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszert vegyek? 16 éves vagyok, és nagyjából 15 centi a péniszem. Vékony testalkatú vagyok, ígyhát nem túl vastag. Nemtudom, hogy milyet vegyek, nem akarom, lifegjen.

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Vágd le.:)))

Miért lifegne? És ezt miért nm akarod? Nem értem a kérdést.

2008. nov. 26. 16:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy az óvszer ne legyen túl nagy, mert félek, hogy lecsúszik vagy valami..
2008. nov. 26. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Ja, hogy a gumi ne lifegjen! Azt hittem a pniszed. Bocs.

Mindegy, mert nincs benne méret. De a Lifestiles a legjobb szerintem. Ha tapasztalatlan a partner, fehéret, ha régóta szxel, pirosat vegyél. Az első síkosított, sprmaölős, az utóbbi érdesített az extra élményért. (nő, 27)

2008. nov. 26. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vok. Ha elmentél, fogd meg a gumit a tövénél, úgy húzd ki, különben lecsúszik és gond lehet.
2008. nov. 26. 16:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segitséget :)
2008. nov. 26. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
hallod, mi az, hogy: "Vékony testalkatú vagyok, ígyhát nem túl vastag. " húúúúúúúxddddd az én pasim se dagadt bmeg és mégis nagyoon vastag. mióta függ össze a testalkat a farokmérettel? jah, hogy mióta erre hivatkozunk, mert szégyelljük a vékony pöckünket?XDDD
2009. aug. 7. 03:53
 7/7 anonim ***** válasza:
kend be pillanatragasztóval a pcsöd, hgy le ne csússzon :D
2016. ápr. 10. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!