Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy érjem el, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy a barátnőm kifele kacsintgasson?

Figyelt kérdés

Régen megsértett viszont túl puhány voltam kitenni. Akkor tudnék a leginkább elszakadni ha sokkal nagyobb dolgot követne el. Ezért akarom, hogy csináljon valami hülyeséget mással.

Őrültségnek hangzik, nem kérek személyeskedést tudom.

De nagyon naiv es nem érzi a határokat szoval ezert lehetne az hogy egyszer tuti fog nagyobb hulyeseget csinálni, én meg csak elébe akarok menni, hogy hamarabb vége legyen.

ismétlem, tul puhány vagyok, és reménykedő ezért maradtunk együtt, nem tudtam elszakadni tőle önszantambol

2016. nov. 11. 00:39
 1/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem is találni olyat aki meg tudná hódítani, pedig szép lány és sokan nem úgy kezdeményeznek nála amire vevő lenne és nyitottá válna.
2016. nov. 11. 00:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban őrültség. Ha most nem tudod önszántadból kitenni, akkor se fogod tudni, ha "nagyobb hülyeséget csinál". Gyűjtsd össze az akaraterőd, vagy kezeltesd magad, vagy valami, de tedd meg, amit meg kell tenned.
2016. nov. 11. 01:29
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Attol nem tartok hogy akkor se fogom tudni elutasitani, mert ha nagyobb dolgot művelne akkor könnyebb lenne eltavolodnom tőle es akár megundorodni is.

2016. nov. 11. 01:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Linkeld ide nekem az elérhetőségeit, majd én elcsábítom!
2016. nov. 11. 07:56
 5/9 mantis religiosa ***** válasza:
78%

Fizess be egy kétszemélyes közel-keleti útra, aztán add el valami gazdag arab sejknek. Minden anyagi- és érzelmi gondod megoldódik egy csapásra.

U.i.: Csak KP-t fogadj el, csekket vagy tevét semmiképp, mert nehéz beváltani/pénzzé tenni!

2016. nov. 11. 08:02
 6/9 anonim ***** válasza:

bfx...

Vagy beszéld meg vele, vagy rakd ki. ennyi.

2016. nov. 11. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Annyira puhapocs vagy, hogy nem bírod felvállalni a szakítást és arra vársz, hogy a csaj adjon neked ürügyet erre? Sőt, még úgy alakítod a sorsát, hogy valami hülyeséget csináljon emiatt te legyél az áldozat?

Mennyire nincsen már vér odalent neked... Hogy tud egy csaj veled együtt lenni?

Vagy egy 50 kilós kis emó gyerek lennél?

2016. nov. 11. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én simán elcsábítom. Meséld már el milyen csaj: milyen alkat, hány éves, mit szeret, mi hobbija, s az ország mely részén éltek. Simán megoldható.
2016. nov. 11. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Van face-e? Írjak neki? :)
2016. nov. 12. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!