Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a barátnőm kifele kacsintgasson?
Régen megsértett viszont túl puhány voltam kitenni. Akkor tudnék a leginkább elszakadni ha sokkal nagyobb dolgot követne el. Ezért akarom, hogy csináljon valami hülyeséget mással.
Őrültségnek hangzik, nem kérek személyeskedést tudom.
De nagyon naiv es nem érzi a határokat szoval ezert lehetne az hogy egyszer tuti fog nagyobb hulyeseget csinálni, én meg csak elébe akarok menni, hogy hamarabb vége legyen.
ismétlem, tul puhány vagyok, és reménykedő ezért maradtunk együtt, nem tudtam elszakadni tőle önszantambol
Köszönöm a válaszod.
Attol nem tartok hogy akkor se fogom tudni elutasitani, mert ha nagyobb dolgot művelne akkor könnyebb lenne eltavolodnom tőle es akár megundorodni is.
Fizess be egy kétszemélyes közel-keleti útra, aztán add el valami gazdag arab sejknek. Minden anyagi- és érzelmi gondod megoldódik egy csapásra.
U.i.: Csak KP-t fogadj el, csekket vagy tevét semmiképp, mert nehéz beváltani/pénzzé tenni!
bfx...
Vagy beszéld meg vele, vagy rakd ki. ennyi.
Annyira puhapocs vagy, hogy nem bírod felvállalni a szakítást és arra vársz, hogy a csaj adjon neked ürügyet erre? Sőt, még úgy alakítod a sorsát, hogy valami hülyeséget csináljon emiatt te legyél az áldozat?
Mennyire nincsen már vér odalent neked... Hogy tud egy csaj veled együtt lenni?
Vagy egy 50 kilós kis emó gyerek lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!