Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt szirbarátom szerint a mostani csaja jobb az ágyban. Ez így is lehetséges?
Nem függ össze a kettő, max annyiban, hogy akinek több kapcsolata volt, az kevésbé feszeng. Lehet, hogy jobban passzolnak egymáshoz.
Én nem voltam sok pasival, de már az első alkalommal sem hitte el a párom, hogy előtte nem voltam senkivel.
Simán lehet jobb nálad.
Nem attól leszel jó h minél több emberrel lefekszel xD
Hát ha annyira kíváncsi vagy rá feküdj le az exével és kérdezd meg neki mi a véleménye, vagy kér meg valakit, aki lefekszik a csajjal is meg veled is és őszintén megmondja melyikőtök volt a jobb ;)
Másképp csak találgatni lehet.
Simán lehet nálad jobb az ágyban.
Nem számít, hogy mennyi pasival fekszel le, vannak, akik, ha kezdetben ügyetlenek is, egy pasi képes jobban kikupálni, mint gondolnád, vagy csak egyszerűen érzékibb a csaj, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!