Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora lehet a pénisze?
Figyelt kérdés
Na szoval egy 34 éves 195cm magas viszonylag vékony pasinak mekkora lehet a pénisze???2016. nov. 9. 13:17
1/11 anonim válasza:
Úgy 10 és 30 cm között lehet valahol.
3/11 anonim válasza:
Tényleg ez alegfontosabb ?
Valószínű nagyobb, mint az agyad.
4/11 anonim válasza:
A pénisz méretnek semmi köze a kornak se a magasságnak, se az alkathoz, se a testsúlyhoz.. Tehát lehet neki 8-12 cm, 12-16 cm, 17-20 és lehet neki 20cm+-os mérete is.. Szóval lehet itt tippmixelni vagy bejön vagy nem.. De felesleges.. Nem a pénisz mérete teszi az embert.. Nem a mérettől leszel valaki.. És nem attól leszel Férfi hogy minél nagyobb... 22 L
5/11 anonim válasza:
15-18
En is 190 korul mozgok es nagyon vekony vagyok, de inkabb vastagabb mint hosszabb az atlagnal, 15 centi csak... szoval nincs osszefuggesben a magassag/suly.
6/11 A kérdező kommentje:
Koszi az értelmes valaszokat es csak mondom én 19/l vagyok nem érdekel az a pasi csak kerdeztem..
2016. nov. 9. 13:29
7/11 anonim válasza:
Nem tudom. Én nekem 23cm
1.7 évesen, számolgass :D
9/11 anonim válasza:
Ha nem érdekel a pasi, akkor mit érdekel a répája?😃
10/11 anonim válasza:
Nem igazan fugg ossze. Persze lehet valami statisztika, hogy a nagyobb pasiknak atlagban nagyobb van, viszont nem jelenti, hogy nem lehet kicsi.
Mult heten szaunaztam es eletem legkisebb peniszet lattam. A pasi majdnem 2 meteres lehetett es a farka (habar nem allt) akkora volt mint a kisujjam. Vagy lehet csak fele akkora, es az en ujjam kicsi. Vekony, pici, ugy nezett ki mintha csak bor lenne. Eletemben nem lattam ekkorat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!