Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el, csak játszik velem? L
Van egy srác még tavasszal találkoztunk, akkor smároltunk csak. Ő csak szexet akart de nem engedtem neki. Tavasz óta csak néha beszeltūnk, mindig mondta hogy majd talizunk de sose jött .több kapcsolata is volt ez idő alatt. . Na most, tegnap előtt történt egy csoda ugyanis taliztunk, de megint csak a kocsi hátsó ülésén akart dugni.
(Nem engedtem neki ) ma ramirt. Megint kezdte a következő tali halasztását,azt mondta hogy majd hétvégén fogunk. De biztos nem lesz belole semmi. Megtehetné hogy eljön ,délelőtt dolgozik. .. Megint kezdi ugyanazt, leszar. . az a baj hogy túl jó pasi, nagyképű bmw s:/mit tegyek? Miért csinálja ezt ? Ma már nem akart velem lenni , azt mondta hogy majd hétvégén. .:/ de tudom már mi lesz
Tudod te is a választ. Csak szexelni akar semmi többet.
Ne becsüld le magad és keress olyan pasit ski szeret is!
Mivel neked tetszik a nagyképű bmw-s, így előbb vagy utóbb szét teszed neki a lábad! Mivel te is tudod, hogy az ilyen figura nem szerelmes típus. Vagyis nem tervezhetsz vele komoly kapcsolatot. Viszont hamar meg fogja unni. Így vagy hanyatt fekszel, vagy vállalnod kell a kockázatát, hogy többet nem jelentkezik.
Hogy megéri-e hagynod magad egy ürítésre neki, azt te tudod.
Ha nagyképű BMW-s akkor miért állsz szóba vele? Sokadok akarsz lenni nála?
Te is tudod, hogy csak játszik veled! Hát akkor? Miért nem választasz egy normális pasit?
egy skalp leszel és egy emlékfolt a bömös hátsó ülésén
felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!