Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első igazán jó szexben részetek?
Ha magadnak csinálod és el tudsz attól menni, akkor rá kéne vezetni szex közben a srácot, hogy hogyan is csinálja. Ezt csak irányított kommunikációval érdemes a sértődések elkerülésénejk érdekében.
Pl. Szívem, most maradj ebben a szögben, erősebben, lágyabban, így nyalj, így ujjazz stb. Konkrétan mutatni neki, hogy neked ez így a legjobb. Nem azt kell mondani neki, hogy nem élvezem, amit csinálsz, mert akkor meghal a motivációja. Mindenképp rá kell vezetned a tutira, mert rövid úton gallyra megy a kapcsolatotok, jelenleg magadat és őt is becsapod. Szerintem nem ismered jól a testedet, nem hinném, hogy 5-ből 5 pasi béna lenne.
21 évesen a harmadik barátommal és partnerrel az életemben, akivel azóta is együtt vagyok. Én 17 évesen veszítettem el.
Vele volt először ilyen hogy rángatóztam miközben nyalt és annyit előjátékozott hogy azt mondta másnap izomlázas volt a nyelve és fájt. De amikor csinálta akkor egy idő után kb önkívületbe kerültem és nem tudtam magamról.
A mérete is pont jó nekem és egyszerre szeretget, szeretkezik velem és közben tényleg kb "kúr" keményen. Egy évvel idősebb mint én.
Az első két fiúm után én is megkérdeztem volna magam, hogy velem van-e a baj vagy mi a helyzet, de szerintem pár után azért meg lehet találni a jó férfit. Most hogy ez éppen 1, 3 vagy 6 után jön el, az gondolom változó. Vele van először ilyen, hogy szexkor nem bírok magammal sokszor. Szerintem mindenki tud találni ilyen partnert, aki ilyen szép és felszabadító érzést okoz neki. Máskülönben is jó vele lenni, de az együttlétek is biztos hogy hosszú távon össze fognak tartani minket.
Egyszer este kétszer, aztán bújva aludtunk, hajnalban felkelt és kiment pisire, utána visszajött és még egyszer, aztán reggel kelés után újra. A technikája, a kedve, a mérete és amit csinál velem azok is mind jók :)
Lehet kicsit sokat meséltem, de ez most tényleg olyan volt, hogy csak áradozni tudtam róla. Mondom szerintem te is találhatsz ilyet és nem veled van a baj.
22/L
20-21 évesen. Előtte nem igazán élveztem azzal az egy pasival, akivel együtt voltam, de azt én akkor nem tudtam, azt hittem, ez a természetes. Mondjuk én el tudtam menni, de valami hiányzott.
Aztán a következő meghozta azt az extrát, ami nekem kellett. Igaz, a férfi szerelem volt első blikkre szó szerint. Mai napig arra a szexre vágyom. De most, akivel együtt vagyok, azzal is elég jó. (Nem olyan, mint "az", de nekem már ez a szint is okés, valamint elég együttműködő a drágám.)
Különben simán lehet, hogy nálad is jön majd valaki, aki kielégít testileg-lelkileg. Az azért elég silány, hogy egy orgazmust nem tudtak eddig összehozni nálad. Mondjuk nem biztos, hogy kuka a pasi, de ha azt akarod, hogy működjön, akkor itt erősen gondolkodni kell, hogyan lehetne jó.
Szia!
Ne lepődj meg kérlek.16 évesen,egy lánnyal.Igen bisex vagyok.Vele vesztettem el,s a harmadik volt a legjobb.Imádom őt,mindenét.Kézzel,s nyelvvel csinálta,s az volt a világ legjobb érzése,közrejátszott,hogy friss (2 hónapos) kapcsolat volt,és igazán szerelmes voltam belé.
Olyan talan sose volt!
Pedig nem Vagyok mai Kakas..
Szerintem beszélnetek kéne róla, hogy a párod is tudja mi a gondod.
16 évesen vesztettem el, de 21 éves koromban kezdtem igazán élvezni a szexet. Azelőtt gátlásos voltam, lehet neked is ez a gond. Nem tudtam felszabadulni közben, nem voltam megelégedve a testemmel, és valahogy monoton volt az egész szexuális életünk. Mindig csak ugyanaz, nem értettem hogy egyáltalán mi értelme ennek az egésznek, hogy naponta, 2 naponta ugyanaz. aztán 21 évesen találtam magamnak egy olyan partnert aki maximálisan odafigyel rám.
A lényeg amin el kéne gondolkodni, hogy szerinted a társad tesz valamit azért hogy te is kielégülj? szeret kényeztetni? Mert szerintem ez lenne a legfontosabb, és sokan nem figyelnek a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!