Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen fogamzásgátló szert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló szert használjak?

Figyelt kérdés
Fél éve van barátom,eddig óvszerrel védekeztünk (néha megszakítással is),de egyszer bennem maradt a gumi,ami miatt eseményutánnit kellett bevennem. Mostanában (1hónapja) elkezdtük alkalmazni gumi helyett a pharmatex hüvelykúpot,de ezt is csak megszakítással,mert ezt sem tartom biztonságosnak,de nyilván gumi nélkül jobb. Szeretnék foggamzásgátlót felíratni,de félek a mellékhatásaitól és hogy hogy fog rá reagálni a szervezetem. De babát viszont nem szeretnénk.. hogy zajlik egy ilyen tabi felíratása? Spirált nem szeretnék,.,.meg úgytudom az csak olyanoknak lehet akik már szültek.. mit tanácsoltok normális fogamzásgátló formának? Tapasztalatok a gyógyszerről? 20/L
2016. nov. 7. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj el a nőgyógyászodhoz, mondd el neki, hogy szeretnél fogamzásgátló tablettát felíratni! Ő majd feltesz pár kérdést a családod kórtörténetéről, például volt-e valakinek trombózisa, stb. Ezenkívül elküld majd egy vér- és vizeletvizsgálatra, amelynek az eredményére kb. két hetet kell majd várnod. Ha az megvan, visszamész a dokihoz, aki az eredmények alapján kiválasztja a számodra legmegfelelőbb fajtájú tablettát, amiről elmond majd mindent Neked. Te pedig nyugodtan tedd fel a kérdéseid neki, semmit ne hagyj ki! :) plusz olvasd el majd a betegtájékoztatót alaposan, és mindent tarts be, így lesz a lehető legbiztosabb a védelem.

Én 3 hónapja szedem a MISSEE nevű tablettát, nekem (mostmár) semmi gondom vele. Első hónapban sokszor volt hányingerem, bár én alapból hasfájós vagyok. Néha pedig húzódott a mellem, picit nőtt is egyébként. Hízást, fejfájást, stb. nem tapasztaltam hál' Istennek.

Hajrá!

2016. nov. 7. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz. Ő majd felír olyat amit szedhetsz..
2016. nov. 7. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A nőgyógyász majd tudja, hogy mit ajánl.

Én hüvelygyűrűt használok, szerintem sokkal jobb, mint a tabi, havonta kétszer kell vele foglalkozni, azon kívül meg el is felejthetem, hogy egyáltalán létezik. Hányás-hasmenés se gond neki, ami ugye tablettánál elég gázos. Annyi mellékhatása van, hogy a karom kicsit pattanásos lett tőle, de ennyi, nem vészes.

Előtte tapaszt használtam, az se volt rossz, 1-2 kilót felszedtem, de nekem az nem ártott amúgy se, ami viszont zavart, az az hogy leesett a tapasz, és irritálta a bőrömet (lassan fél éve nem használom, pár helyen még mindig látszik a nyoma)... A barátnőmnek mg ez vált be tökéletesen, semmi baja nincs vele.

Ez személyfüggő, hogy kinek mi a megfelelő.

2016. nov. 8. 11:26
 4/4 bivalyhernyó válasza:
Esemény helyetti tablettát
2016. nov. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!