Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elmondta hány pasival volt együtt rettentően zavar! Nem jön össze a sex sem! Vélemény?
Magadban kéne rendet rakni a dolgokat. Kicsit gondolkodj el. A barátnőd most veled van, nem mással, ezért felesleges tapasztalatlannak gondolni magad hozzá képest.
Fiatalon csinál az ember extrém dolgokat (bár ez a 6 partner szerintem még simán a normál kategóriába tartozik)
Azért mert ő élte az életét te meg inkább féltél a csalódásoktól, így nem mertél élni, nehogy az ő hibája legyen már.
Szerintem elég gyerekes dolog ilyenen fennakadni. Egyszer kétszer amikor én is megtudtam hogy a pasim miket művelt előttem, hát néztem egy nagyot. De a barátnőd múltja teljesen elfogadható. Veled egyidős srácok is simán megértenék szerintem.
sok a parázás, kevés benned az önbizalom.
Ezen kellene javítani valahogy, akár szakember segítségével
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Már csak azért is mert ismerem az érzést.
Jó,pár kapcsolatomat megmérgezte a kisebbségi komplexusból adódó féltékenység.Vagy nevezzük bárminek.
Valóban magadban kell rendet tenni(akár szakember segítségével),mert a többi kapcsolatodban is gondot okozhat ez a probléma.
F40+
egyetértek az előttem szólókkal.
egyébként én is ilyen vagyok, teljesen ugyanilyen... viszont az én esetem más, én olyan lányt fogtam ki aki velem veszítette el a szüzességét, de tudom, hogy nagyon zavarna ha előttem már más is "használta" volna, odaadta volna magát másnak is.
de tudom, hogy nagyon zavarna ha előttem már más is "használta" volna,
---
Belegondoltál már abba, hogy a levegőbe, amit beszívsz a mai napon hétmilliárd ember legalább egyszer belefingott?
Milyen süket duma ez, hogy más is használta? A nő nem használati tárgy, hanem érző lélek. Érzőbb, mint te. Éppúgy társat akar találni, és éppúgy joga van kipróbálni, mint neked.
" nő nem használati tárgy, hanem érző lélek."
😆
" Érzőbb, mint te."
😆😆
" Éppúgy társat akar találni, és éppúgy joga van kipróbálni, mint neked."
Akkor vállalja a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!