Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lány, idős pasi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lány, idős pasi? (szexkapcsolat)

Figyelt kérdés

Én 18, Ő 44 éves.

Tudom soknak tűnik, de szexkapcsolatban szerintem még belefér, viszont sok barátnőm teljesen elképedt, hogy hogy állhattam össze egy apámkorúval.

Szerintem közrejátszik egy kis apakomplexus is..:D De én párkapcsolatilag lófszt sem szeretnék tőle, nem bírom őt elképzelni, mint a 'párom'. Miért akkora hűhó sok embernek, hogy egy idősebb férfival érzem magam jól?

18/L

2016. nov. 7. 13:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell más véleményével foglalkoznod, ha neked így jó... ahogy beavatnod sem kell a barátnőidet. Van ami csak rád tartozik és a parneredre.

Ismerős a helyzeted.... :)

2016. nov. 7. 16:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha jól érzitek magatokat egymással, akkor nem kell foglalkozni mások véleményével! Nem kell reklámozni ezt a kapcsolatot és kész.
2016. nov. 8. 00:08
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
Legjobb. 37/F
2016. nov. 8. 05:55
 14/20 János Gilján ***** válasza:
43%

Ha megbolondít a pasi, akkor miért ne? Csak aztán nehogy függő legyél, a kelleténél többet akarj tőle és beleragadj egy értelmetlen kapcsolatba. Mindazonáltal én is javasolnék egy szakembert, aki feltárja, hogy miért van erre szükséged, feltételezem, hogy gondjaid vannak az apukáddal.

Ha valaha az életben hűtlenségre fogom adni a fejem, akkor a korosztályodban fogok én is keresgélni. Szerencsére jelenleg erre nincs szükségem a cuki feleségem mellett. :)

36F

2016. nov. 8. 10:12
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

A pasi korával nincs baj. Ilyen idősen baromi jól (is) tudnak kinézni férfiak, és evolúciós okokból nagyon sok lánynak tetszik az őszülő halánték. Én magát a szexkapcsolatot nem helyeslem. A te korodban, kérdező, tanulni kellene a szerelmet. Megismerni valakit, megszeretni, vágyni rá, isteníteni, csalódni benne, a pokolba kívánni az összes férfit, aztán talpra állni, és elölről kezdeni. És közben tanulni a hibáidból!!! Minden életkornak megvannak a maga kötelező körei. Kényelmes dolog kihagyni ezek közül néhányat, de ez a kényelem nagyon meg fogja magát bosszulni. 18 évesen még lassú a biológiai óra. Végtelennek, végeláthatatlannak tűnik az élet. Valójában azonban hamarosan bánni fogod, hogy olyannak ajándékoztad a fiatalságodat, akit nem szeretsz. Most sokan felszisszennek. Mert hogy nem csak a pasi, hanem te is élvezed, mondják. Csakhogy élvezet és élvezet között hatalmas különbség tud lenni. Még pasiként is azt mondom, hogy a legvadabb szexorgiám se ért annyit, mint egy intim óra az imádott hitvessel. Mert az érzelmi töltés adja meg a szex igazi zamatát.

Szóval ha most eltékozlod a fiatalságodat, azt soha nem kapod vissza. Elmúlnak a tanulóévek, és később a most kieső ismeretek behozhatatlan hiányként fognak előtted tornyosulni, amikor már igazi társra vágysz. Mert az is el fog jönni, hidd el.

2016. nov. 8. 11:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem,hogy miért nem akarsz ebbol esetleg párkapcsolatot? Tanuld meg,hogy nem szabad mások véleményével foglalkozni es nemis kell feltétlenül elcsacsogni. 18 éves vagy,akkor meg pláne nem! Ha az apukaddal jo a kapcsolatod,akkor nem vagy apakomplexusos. Bele fogsz szeretni😊 Es lehet o is beléd. Mindenesetre en szurkolok😘
2016. nov. 9. 13:35
 17/20 anonim ***** válasza:
35 alatt vagyok de siman tamogatnam a fiatal parom, nem egy ilyen kapcsolatom volt es nagyon jol mukodott. En megertelek.
2016. nov. 9. 16:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi gond. Mások véleményével sokat ne foglalkozz
2016. nov. 15. 23:39
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Persze ,még támogassátok is ,hogy milyen ügyes lány ,bele tud ülni egy idősebb faxba..azt a qrva micsoda teljesítmény, MIguellel értek egyet ,gyakorlatilag leírta amit kell.

Egyébként meg egy elkorcsosult világ amiben élünk, amiben elfogadott most már minden, a b.u.z.i.k, a transzok, a pedók, a gátlástalan tini lányok akik nem bírnak a vérükkel, az idősebb pasik akik zsenge husira hajtanak, ohh ,hogy bxná telibe már azt a bolygót egy meteor!!

2016. nov. 22. 09:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Szamomra is sokkal izgazóbb egy fiatal lány pedig tudom elitélendő de mégis valahogy jobban bejön izgatobb stb...
2018. júl. 27. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!