Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a nők, hogy ha egy férfi 21 évesen még szűz, akkor biztos vallásos vagy homokos?
Én nőként későn vesztettem el a szüzességem, pedig jó páran jelentkeztek nálam, és sem ronda, sem vallásos, sem leszbi nem vagyok. Egyszerűen sokáig nem álltam lelkileg készen, utána meg olyannal szerettem volna először együtt lenni, akinek nem csak egy lyuk vagyok. Aki tetszett, annak volt barátnője, így vártam.
Szóval sok oka lehet, hogy valaki nem kezdi korábban az aktív szexuális életét.
Abban igazad van, hogy nőként könnyebb szexpartnert találni, csak ott a bibi, hogy a nők nagy többsége nem szexkapcsolatra vágyik.Egy hormontúltengéses tini fiú (tisztelet a kivételnek) minden kínálkozó alkalmat kihasznál, hogy lefektessen egy lányt, a lányok viszont általában nem tárják szét a lábukat mindenkinek. Normális társat találni ugyan olyan nehéz mind két félnek.
"A lányok legtöbbje stabil párkapcsolatot keres egy normális férfival, nagyon nehezen jön össze ez, rengeteg a magányos nő."
Ez mehetne a humor topikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!