Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es ,igen meg fogok gyógyulni és járni fogok és még meg is fogok szépülni.
Azért annyira nyomorék még nem vagyok,hogy ilyesmiket benyaljak :D
2016. nov. 6. 21:57
12/18 anonim válasza:
#10-es vagyok. Képzeld, van 2 kerekesszékes ismerősöm is. Mindkettőjüknek van párkapcsolata,az egyik közülük már nős. :) Nem véletlenül írtam,amit. De akik ennyire mélyen eltemették magukat azoknak lehet mondani bármit.
13/18 anonim válasza:
Menj el egy hivatásoshoz egy órára, és tapasztald meg magadnak. Jobb élmény, mint ha elmondjuk neked, hogy olyan, mint a friss kenyér, vagy a szardínia, vagy mittudomén. Azt nem tudom, hogy milyen szinten vagy mozgássérült - ettől függően elvileg még lehet esélyed, bár én nem foglak áltatni azzal, hogy akár csak megközelítőleg annyi lenne, mint egy testileg egészséges embernek.
14/18 anonim válasza:
Hat van mikor pállott szagu a pina de amugy egy szep nonek is leget csunya mivel mar lehet rojtos annyian megkurtak
15/18 anonim válasza:
A punci kinézetének és illatának semmi köze a nő szépségéhez....az kizárólag a higiéniától, genetikai adottságoktól, hormonoktól, és egyéb biológiai tényezőktől függ. Pl nekem teljesen más illata volt mikor fogamzásgátlót szedtem és más amikor nem...
27/N
17/18 anonim válasza:
Ha aceton szagú akkor cukros a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!