Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ezt már ti is észrevettétek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel beszélgettünk szex előtt mert ha valami újat próbálunk ki mindig megbeszéljük előtte. És olvasta hogy ha mi férfiak késleltetjük az orgazmust sokkal nagyobb lesz és több jön ki. Ki is próbáltuk és elhúztuk másfélórára az amúgyis vad szexet. Tudja mitől tudok elélvezni hamarabb így kétszer is késleltettem. Éppen hogy nem mentem el csak harmadjára. És nem csak hogy 4x spricceltem és több jött ki hanem maga az orgazmus is erőteljesebb volt. Lányoknál nem tudom ugyanez igaz e de nekem kb az egyik legjobb szexem volt így. 19F2016. nov. 6. 19:32
11/11 anonim válasza:
Báttya, nagyon vak lehetsz. Kb minden 6. Kérdés erről szól. Nembaj, neked elnézzük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!