Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akik sok pasival szexeltek, ti a 15 cm-es péniszt
már meg sem éreztek?
Figyelt kérdés
ugyertem h ha beteszik nektek akk olyan mintha egy kis ujj mozogna bennetek?
vagy élvezitek azt is,nem kell hozzá 20 cm-es farok? :)
18 alatt meg se érzem,de a vastagsága is sokat számit!
2016. nov. 6. 09:35
2/16 anonim válasza:
De bírom az olyan nőket akik esküsznek hogy nekik csak a nagy jó meg legalább legyen 18cm, de amikor beverik nekik félig, egyből jajgatnak hogy fáj a méhszájuk, meg hogy "ne nyomd be tövig". Ki érti ezt?
2016. nov. 6. 09:40
3/16 anonim válasza:
gyik annyira nem mérvadó ilyen szempontból
a nők fele fiú vagy férfi...
Meg persze mindenkinek 18-20 centis farka van, az átlag szerint meg 15 a magyaroké, eszerint pedig a férfiak felének 10-12 centis a farka a másiknak meg 20.
2016. nov. 6. 09:44
4/16 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy a partnerek számábol akarsz következtetni a pi-a méretére? Valld be, hogy 12 alatti!
2016. nov. 6. 09:51
5/16 anonim válasza:
Az átlagos hüvely 8-10cm. Szóval az ilyen "18-20 centis fax a minimum ami nekem elég" hozzászólásokat finoman szólva is fenntartással kezelem. Főleg itt a GYKn ahol a látogató közönség nagy részének még semmi szexuális tapasztalata sincs és képes a legalapvetőbb kérdéseket is feltenni. Ezek csak trollok.
2016. nov. 6. 09:52
6/16 Illetlen Levesek 4 válasza:
Na, megjöttek sírni a tízcentisek. A hüvely tágul. Nem csak szélességre, hanem hosszára is. Persze ehhez megfelelően fel kell izgatni a nőt, ezért van, hogy a 12 centis farkatokat nem tudjátok tövig betolni. (Vagy csak a csaj undorodik tőle.)
2016. nov. 6. 09:55
7/16 anonim válasza:
# 2 És mindenki aki azt mondja hogy a nőknek fáj a nagy méret stb. Ezt min d olyan pasik mondják akiknek kicsi a farkuk! ÉS ezzel akarják nyugtatni magukat :D Meg persze az irígység beszél belőlük! És ez igaz az olyan csajokra is akiknek kis méretű pasi jutott. Minden csaj a nagy méretet szereti! És én már voltam szűz fiatal lányokkal is! ÉS még se jajgattak amikor be nyomtam nekik a 19centis farkam! De ha béna a pasi akkor tud fájdalmat okozni 15 centivel is!
2016. nov. 6. 10:10
8/16 anonim válasza:
Akkor én vagyok a fehér holló, nekem a 18 cm már szinte be se megy.
Bár szerintem a legalapvetőbb probléma, hogy mindenki jóval nagyobbat mond, vagy a fenekétől méri, és akkor persze hogy több :D
Tény hogy még senkit sem támadtam le centivel vagy vonalzóval, de a kezemmel vett méretet már mértem le itthon nemegyszer (hogy meddig ért a tenyeremben, az ujjaimon), és így az átlag csak 12-15 cm, még annál is aki 20-at mond :D
2016. nov. 6. 10:30
9/16 icu75 válasza:
Nekem tökéletesen megfelel ez a méret. Szültem is és voltam nagyobb mérettel rendelkező férfival is. Aki a nagyobb méretet preferálja,az nem a partnerek számától függ,az genetikailag mindig is tágabb volt.
2016. nov. 6. 10:31
10/16 anonim válasza:
ált. idomul a pasi méretéhez a csaj
mivel a hüvely rugalmas
alapban 8.10cm mély de izgalmi állapotban 15-18cm is lehet
akinek nagy volt előtte a partnere annak is hozzáidomul a kisebbhez és fordítva
az irreleváns dolog h mennyi partnere van volt egy nőnek ugyanis nem lehet szétdugni egy nőt sem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!