Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mutatnátok/mutattatok már fiú barátnak intim képet magatolról?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 10:49
2/7 Gaylord focker válasza:
18 éves fiù vagyok és én már mutattam,igazából benne is lennék veled vagy bárkivel itt és most.
3/7 anonim válasza:
Nem mutattam viszont màr làttak pucéron.
5/7 anonim válasza:
Mi számít intim képnek?
Anno voltam pl fotózásokon, (nem erotikus fotózás, csak voltak fehérneműs szettek is), és azok közül a képek közül volt, amit megmutattam a baráti társaságnak, pedig melltartó és tanga volt rajtam. Amúgy meg ilyen pucér képek nincsenek és soha nem is voltak még rólam, szóval ilyesmiket nem mutogatok senkinek sem. 21l
6/7 anonim válasza:
Persze mutattam de nem neten keresztül hogy később felhasználja.. 😄
7/7 anonim válasza:
És van aki szeretői kapcsolatra vágyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!