Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti ilyenkor direkt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti ilyenkor direkt szívatjátok a pasikat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, megismerkedsz egy pasival. Nem akarsz tőle semmi komolyat, csak épp jóban vagytok. Egyszer csak elkezded neki elmesélni a magánéleted, hogy milyen szerelmi problémáitok vannak, hogyan dugtok a barátotokkal, tanácsot kértek tőle, stb. Miért pont azokat a pasikat fogjátok ki erre a célra, akiknek semmi esélyük nincs arra, hogy egyszer az életben barátnőjük legyen? Nem elég, hogy így is magába van szakadva, hogy még huszon-x éves létére még csak nem is csókolt meg egy lányt sem, de miattatok még rosszabbul érzi magát. Csak persze ezt nem fogja elmondani nektek, mert nem akar titeket megbántani.
2016. nov. 4. 23:16
 1/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Ilyenkor azt kell mondani, hogy akkor érdekel a szerelmi életed, ha én is a részese vagyok..:D Utána elgondolkozik.
2016. nov. 4. 23:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy tudatosan rakna megjobban minuszba egy ilyen ferfit egy no.
2016. nov. 4. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
minek hallgatod meg? :B
2016. nov. 4. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha direkt szívatna, akkor elgondolkodna, hogy neked ez milyen érzés, de nem teszi.

Mondja, mert olyanja van és te meghallgatod, mert rendes srác vagy.

2016. nov. 4. 23:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert mondja, ha kell, ha nem. Én meg nem vagyok az a fajta, aki el tud küldeni embereket a halál f_szára.
2016. nov. 4. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Nincs egyik pasi homlokára se ráírva hogy szűz..
2016. nov. 5. 00:34
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

ha ekkora nagy hallgatóság vagy és lenne egy minimális eszed akkor így történnének az ilyen párbeszédek-

csaj-blabla-

te-aham igen...töltök még neked

csaj-blah bla

te-ó te szegény ez szörnyű,üres a poharad

csaj-glugy,glugy szóval ott tartottam,hogy blabla...rajtad nincs nadrág?

te-nincs és nem levegőzni vettem elő.

2016. nov. 5. 01:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Jé, tényleg minden nő ezt cisnálja, EZT HONNAN TUDTAD? *O*
2016. nov. 5. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:

"Tegyük fel, megismerkedsz egy pasival. Nem akarsz tőle semmi komolyat, csak épp jóban vagytok. Egyszer csak elkezded neki elmesélni a magánéleted, hogy milyen szerelmi problémáitok vannak, hogyan dugtok a barátotokkal, tanácsot kértek tőle, stb."

Klasszikus barát zóna. Mivel balf*z voltál és nem tudtad kifejezni a szexualitásodat, buktad a csajt. Na kb ilyenkor kell megszakítani vele a kapcsolatot.

" Miért pont azokat a pasikat fogjátok ki erre a célra, akiknek semmi esélyük nincs arra, hogy egyszer az életben barátnőjük legyen?"

Miért nincs? Ja nyafogni könnyebb.

"Nem elég, hogy így is magába van szakadva, hogy még huszon-x éves létére még csak nem is csókolt meg egy lányt sem, de miattatok még rosszabbul érzi magát."

Ki tehet arról, hogy ilyen szerencsétlen f**z vagy aki még lelki szemetes láda us.

" Csak persze ezt nem fogja elmondani nektek, mert nem akar titeket megbántani."

Ha nem tudod értelmesen kifejezni, hogy mi a problémád és emiatt ekviseled, hogy kihasználjanak, akkor hülye vagy.

Most mi sértő van abban, hogy "Bocsi de nem vagyok a hímnemű barátnőd, de pszichológus se gyóntató pap"

2016. nov. 5. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!