Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm picinek tartja a 17 cm-es farkamat, ilyenkor mi van?
Énekeld el neki a "majd ha nékem sok pénzem lesz" című nótát, kiemelve az alábbi részletet:
"feküdj le egy lóval de ne énvelem!"
;) Ha elfogadsz egy tanácsot egy idősebb nőtől:
Ülj le vele komoly arccal beszélgetni, hogy ne haragudj, de az a helyzet, hogy az eddigi barátnőim sokkal szorosabbak voltak lent, veled pedig sajnos szinte semmit nem érzek szex közben. Tudom, hogy nem tehetsz róla, és a méret nem minden, rájöttem, hogy én így nem tudom élvezni a szexet, mert folyton arra gondolok, hogy mennyivel jobb lenne egy feszes punci. Úgyhogy ne haragudj, ha megbántottalak, de szakítani szeretnék veled, mert én így nem tudom a szexet élvezni.
Aztán hagyd ott, hadd legyen elég ideje elsírni a bánatát a barátnőinek fb-on.
6: Átfogalmazom: Nekem határeset. Eléggé bent van az a pont, amitől élvezni is tudom a szexet, és 17 alatti nem éri el.
8: Hogyha tág a hüvely, ott a vastagság lehet esetleg probléma, nem a hossz, azzal nem függ össze.
Azzal meg főleg nem, amit a kedves 7-es írt. A sok szextől nem tágul ki a hüvely, pont, hogy feszesebb. Ez olyan, mint az edzés. Ha edzel, fejlődnek az izmok. Ha nem, akkor lazul a feszesség...
(Az meg aztán végképp nem mérvadó, hogy HÁNYAN mentek át rajta. 1 emberrel is lehet sokat szexelni, meg sokkal is keveset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!