Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábíthatnék el nős férfit?
Nagyon vonzódom hozzá. Szerintem a gondolataiban,már ős fantáziált velem. Mert múltkor is cukkol. Beszélgettünk a nyelvekekről és mondta,hogy neked biztos a francia menne jobban. :)
De nem értem ,akkor miért nem kezdd ki velem?
Nem kérek erkölcsi kioktatást. Tudom,hogy ribi vagyok,de nem érdekel.
Szóval tudnátnátok valami tippet adni?
Az, hogy flörtöl veled, nem jelent semmit.
Inkább keress magadnak olyan pasit akinek nincs barátnője/felesége.
Velünk is így kezdődött :) Én semmit sem csináltam, én is ebben a helyzetben voltam, hogy nem tudtam, hogy pontosan mit akart.
Aztán amikor tudtam, hogy találkozni fogunk (valami program például), akkor a szokásosnál is jobban kiöltöztem, kedvesen mosolyogtam, de kb ennyi voltam neki. Még hosszabb párbeszédekbe sem mentem bele. Ezt teljesen tudatosan csináltam. Meg akartam neki maradni valami elérhetetlen. Nyilván a családja volt a korlát, mert nekem senkim sem volt és tudta is + mindig kedves voltam vele, de felszínes. És meglett az eredménye :) Az első komolyabb kapcsolati válság közben komolyan megkeresett. Ez azóta is tart közöttünk, a felesége semmit sem sejt, a lánya meg imád úgy, hogy fogalma sincs róla, hogy kicsit több vagyok, mint egy ismerős. (Nem érdekel, ha lepontoztok!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!