Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nagy a péniszem?
Figyelt kérdés
20/5,5 a pilkóm, ez elég nagynak számít lányok?
Volt 2 lany akik azt mondtak, hogy meretes, de nem nagy. Ezt elfogadom, de amúgy ez izgibb, mind ha nagy dorong lenne?
😄 Lanyok valaszat varom!
2016. nov. 4. 17:14
12/17 anonim válasza:
Nekem is ekkora......félbehajtva
13/17 anonim válasza:
ne a segglyukatoktól mérjétek gyíkverő köcsög szopadékok!
14/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas.. itt nem nagyon tolongott egy nagyfarkú se!
15/17 anonim válasza:
:) Aki azt írja,hogy ez kicsi...nos ..az alatt mekkora szerelőakna lehet már :D Szégyellném leírni is,hogy egy 20/5,5-ös bré kicsi nekem :D hülye vagy,metró éjszakára oda jár be megpihenni vagy mi? Vaaagy...pár oldallal korábban olvastam,hogy nagy s*ggű lányhoz mekkora bré kell,hogy érezze is ...
34/l
16/17 anonim válasza:
Benned meg rohadtul nincs semmi humorérzék és irónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!