Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szeretkezetek?
Nyilván relatív, hogy egyeseknek mennyi az igénye, mekkora a libidója, de általánosságban elmondható szerintem, hogy ez ebben a korban kevésnek számít. Az a normális, hogy neked többre van igényed! Szóval ott valamelyik félnél valami nincs rendben.
Sajnos nálunk is elég kevés a szex 24 évesen csak heti 1-2, és sajnos vannak problémák, amik ezt eredményezik.
Szerintem kevés, mondtad már a barátnődnek, hogy neked több kéne? Oké, hogy veled vesztette el, de nem tetszik neki? Ő hány éves?
Mi 1 éve vagyunk együtt, heti 2-3 alkalommal szeretkezünk, és olyan 3-4 alkalommal találkozunk. Ha csak hétvégente találkoztok, akkor is bele kellene férnie a heti 1-2-nek szerintem. Nem lehet, hogy a lánynak nem tetszik az egész?
L/20
mi is másfél éve vagyunk együtt párommal,csak hétvégén látjuk egymást, de akkor napi 1 mindig van. elvárja.én heti egyel is beérném vagy ha mindig lenne egy nap szünet szex után.
ami nálatok van,nagyon nem okés.beszéld meg vele,elég régóza vagytok együtt ehhez :)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!