Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz ha valaki 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roadkill kérdése:

Szerintetek gáz ha valaki 18 évesen fiú létére szűz?

Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen kérdés van,de na!Mert hát nem vagyok adonisz de azért még jól is nézek ki,vannak jó dumáim is(néha de tényleg nagyon néha vannak!)csak az a baj kicsit antiszociális vagyok,meg hogy mindenki azzal jön hogy már 18 évesen már barátnőd kéne hogy legyen meg már nem kéne szűznek lenem és nem tudom hogy mi az igazság már!szerintetek ez nagyon szánalmas?

2016. nov. 2. 16:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,annak is örülök hogy legalább nem vagyok egyedül:)
2016. nov. 2. 19:12
 12/15 anonim válasza:
Nem, nem gáz. Ez miért lenne az? Sok olyan fiu/lány van aki meg 20-25 évesen szüzek mert még nem találták meg az igazit. A 2.re ne is hallgass. :D
2016. nov. 2. 22:42
 13/15 anonim ***** válasza:

ismerek olyat aki 20 éves és míg ez első csókon se esett túl..meg ahogy ismerem a laptopját fogja feleségül venni..

igazából nincs vele baj csak alapból visszahúzódód személyiség :D

2016. nov. 3. 09:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát én is eléggé visszahúzódó vagyok,de azért a gépemet nem fogom elvenni:D az első csókom meg volt már az is úgy 5 éve,szal már elég rég
2016. nov. 3. 09:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Azt hiszen vesztettél, mert nem durrantál még sunciba, 18 éves korod előtt?

Igen vesztettél, ha lett volna lehetőséged 18+ nemszűz lánnyal szerelmeskedni, az alatt meg abszolút felesleges.

Nevetséges 18 év alatti lányokkal csinálni.

Azt hiszik szexeltek, mert betette,lökött néhányat és durrr...

2016. nov. 3. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!