Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok ti cikinek tartjátok...

Csajok ti cikinek tartjátok aki 18 éves létére szűz és még egyáltalán nem volt lány közelben?

Figyelt kérdés
fiú, szexualitás ,

2014. ápr. 7. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem. Sot szamomra ez pozitiv. Legalabb tudom h nem probalta fel a suli osszes csajat.
2014. ápr. 7. 17:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb,amikor egy fiu és egy lány az elsők egymásnak,és ugyebár együtt maradnak örökre ezek után meg minden :D nah értitek :D Szóval én nem tudnék olyan sráccal lenni aki már nem szűz,sztem sokkal oda adóbb,ha valakinek én lehetek az első :)
2014. ápr. 7. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem ciki. nincs evvel semmi baj. szerintem ez még pozitívum is lehet. :))
2014. ápr. 7. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem ciki ....tök jó és előnyös :))
2014. ápr. 7. 20:34
 5/11 anonim válasza:
de...ez rohadt ciki ombre... :/
2014. ápr. 8. 13:07
 6/11 Swine Scorpion válasza:
de bena vagy tesa
2014. ápr. 8. 19:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Őszintén megmondom, hogy számomra ez inkább előny! :)

Egy nem szűz fiúval is eltudok képzelni komoly kapcsolatot, de olyan szép szerintem, amikor egy a fiúnak és a lánynak is az az első alkalom. Olyan romantikus :)

2014. ápr. 8. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
kellemes csalódást okoznak ezek a válaszok :) kár h az életben nem találkoztunk még ilyen lányokkal :/
2014. ápr. 8. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Én szintén szűz vagyok , és én egyáltalán nem tartom cikinek, úgy vagyok vele, hogy ha már idáig vártam vele, most már csak az igazinak adom. Szüzesség csak 1 van, ne add akárkinek ! :) 19/F
2014. ápr. 9. 06:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha volt lányközelben, de azt mondta, hogy bocs, de nem, az a pozitív. De figyelem! Azt mondja, hogy nem volt lányközelben SEM. Ekkor segítség kellhet neki, de előbb-utóbb azért rájön a nyitjára. Azért a lányok jelentős része úgy látszik, nem tartja gáznak. 18 évesen azért még elég sok fiú nem tart sehol. De attól még nincs ez rendben, hogy tömegjelenség!
2015. jan. 7. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!