Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együttlét alatt vita alakult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttlét alatt vita alakult ki párom és én köztem. Kinek van igaza szerintetek?

Figyelt kérdés
Teljes meggyőződésem, hogy nem követtem el hibát, barátomnak viszont rosszul esett, szerinte ezzel az önbizalmát csökkentettem. kézzel kényeztetett engem, és közben szóltam neki, hogy most lassabban/gyorsabban. Volt, hogy picit igazítottam a kezén, odairányítottam, ahol kellemesebb volt az érintése. Szerinte nem kellett volna 'utasítgatnom', mert ennyi erővel akkor csináljam magamnak. Szerintem pedig mindkettőnk javát az szolgálja, ha elmondom, hogy a jó, mert így ő is tudni fogja, hogy szeretem, illetve nekem is jó, hiszen hamarabb jutok a csúcsra. Kinek van igaza, mit gondoltok?
2016. nov. 1. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Ezt nincs értelme hosszan kifejteni. Neked van igazad!
2016. nov. 1. 21:01
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Neked van igazad. Elvégre pont azért csinálja, hogy neked jó legyen, nem?
2016. nov. 1. 21:02
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Neked van igazad
2016. nov. 1. 21:05
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Egyértelműen Neked van igazad, nem is kérdes! Én is szoktam segíteni a páromnak, ahogy Ő is nekem, és nem érzem úgy, hogy ezzel a hiúságomba gázol, vagy azért csinálja, mert béna lennék. Sőt, szerintem még izgat is a dolog.
2016. nov. 1. 21:15
 5/14 RRR ***** válasza:
85%

neked van igazad!!!

ez az egyik alapja a jó szexnek,hogy megmutatod,mondod mi jó neked!!!

2016. nov. 1. 21:17
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
abszolult neked van igazad!
2016. nov. 1. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Neked van igazad! A jó szexhez az őszinte beszélgetés is hozzá tartozik!
2016. nov. 1. 21:18
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Neked van igazad kedves kérdező sőt mond meg neki hogy több ilyen nő kellene akik navigálnak és nem csak azt várják hogy majd megtaláljuk hogy nekik hol a legjobb. Az exemtől akárhányszor kérdeztem h hogy smint merre szereti csak annyit mondott rá hogy nagyon jó és csináljam tovább.... de kérlek csak neked akarok jót vagy jobbat -.-"
2016. nov. 2. 00:22
 9/14 Lassmich Ruhe ***** válasza:

Neked van igazad, ez nem is kérdés, a barátodnak pedig össze kellene tenni a két kezét (no nem amikor benned nyúlkál) :-) , hogy segítőkész vagy. A legtöbb nőt tök hiába kérdezgeted, vagy kéred hogy legyen együttműködőbb, nem hajlandó rá. A franc se tudja miért, pedig nekik lenne jobb. Nekem van azért némi tapasztalatom, de néha még most is örülnék egy ilyen jellegű "együttműködésre".

37F

2016. nov. 2. 10:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Azt írtad ez mindkettőtök javát szolgálja. És csodálkozom hogy ezt a kérdést eddig senki nem tette fel neked:

Az ő javát ez hol szolgálja, amit csináltál?

2016. nov. 2. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!