Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit dugjak fel magamnak ami egy farokhoz hasonlo érzést ad?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok. Eddig csak ujjaztam magam, de már többet kívánok. Egész nap az ujjamon lovagoltam, de nem elégít ki. Mit dugjak fel magamnak amitől olyan érzésem lenne mintha egy kemény farok járna a p*ncimban?2016. nov. 1. 18:14
11/14 Sunshinedoll válasza:
Vegyél egy vibrátort vagy dildót. Ez a legegyértelműbb, ez hogy a francba nem jutott eszedbe lol????
12/14 anonim válasza:
már ha lenne puncid...
látens meleg vagy ha tetszik ha nem:D.
13/14 anonim válasza:
Olajradiátort vagy egy karton vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!