Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elōnyös azt terjeszteni magamról, hogy aszexuális vagyok a magamnak fogadott önmegtartóztatásom védelme érdekében?
Most megyek új suliba és határozottan nem akarok kapcsolatot senkivel (pár/szexuális kapcsolatot) az önmegtartóztatásom miatt is fōleg 19 évesen annak ellenére,hogy nem voltam még szerelmes.
Ez mennyire ellenszenves a férfiak szemében?
Bár egyáltalán nem all szándékomban megszegni a kis eskümet,na de...
Köszönöm!
19/L
Én erre csak azt mondanám, hogy majd én megmutatnám mi a jó neked, kislány :))
Szóval nem biztos hogy a legjobb stratégia :DD
Megkérdezhetem, hogy mi az oka? Vallás vagy várod az igazit? :) Csak mert akkor nagyot fogsz csalódni....
23l
Az elōbbi ugyan nem hivatalos módon de mégis...
Az utóbbi,ugyan azért annyit én is tudok,hogy elég Nagy fa*ság lenne és idōpocsékolás.
5. vagyok
Ha eltaszítasz minden közeledést, abból nagyon könnyen alakul ki betegség.. önértékelési zavar, depresszió és egyebek!
Egyik vallás se ér annyit, hogy gyógyszereken és terápián élj!
Nem kell kipróbálni mindenkit, de honnan tudod, hogy a férjeddel jó lesz-e? Vagy ilyen esetben a válás és a megcsalás se bűn? Hagyjuk már..
Szerintem nyugodtan mondd el, hogy te így élsz, de akkor hogy lesz férjed, ha eltaszítod őket? Nem vagy esetleg leszbikus valahol mélyen? Ekkora férfi undort én el se tudok képzelni!
Hülyeségnek tartom. Majd az esküvő után fog kiderülni, hogy szexuálisan nem illetek össze és akkor elváltok, amit szintén tilt a vallásod? Vagy megcsalás lesz, esetleg boldogtalanul szenvedsz egy házasságban a halálodig? Ekkora marhaságot!
Azt terjesztesz magadról amit akarsz! És az életedet is úgy szúrod el ahogy akarod! Ebben a korban már bármit megtehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!