Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legbénább dolog, amit férfi csinált szex közben?
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 10:44
11/11 anonim válasza:
3 volt, ami kicsi bénáskodás volt szerintem.
Első alkalom, mikor az első szexre készültünk, levetkőztem, és elsült az alsónaciba. Aztán kiment egy hülye indokkal, hogy át tudja cserélni.
2. Volt egy pasim, aki állandóan a nyakamat akarta kiszivn, hát sose jött össze, mindig csak egy kis vékony csík sikerült neki :D
3. Ez még az első sztori pasijáról szól. Egyszer gondoltam biztos örülne egy kis meglepinek, sztriptízeltem neki, székre ültettem közben. Ahogy az ölébe ültem, és táncoltam elkezdett mozogni, mintha már szexelnénk is. És akkor is eldurrant :D kicsit béna, nekem meg elég kellemetlen volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!