Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuálisan elhanyagolt, kiéhezett, a vágytól gyötrődő fiatal lányok idősebb pasik közeledését, udvarlását is elfogadják?
Figyelt kérdés
Természetesen egy ápolt, fizikailag és egészségileg is jó karban lévő pasira gondolok, nem egy koszos, lepukkant, göthös ürgére.
Anyagiaktól mentes, szimpátián alapuló kapcsolatra gondolok. Ismertek ilyet?
2016. okt. 31. 14:58
11/19 anonim 

válasza:

Ilyesmi Veszprém környéki lányt én is keresek :D
12/19 anonim 

válasza:

Nekem nem lenne mindegy, mennyivel idősebb a pasi
28
13/19 anonim 

válasza:

Én, amikor 20 éves és 25 éves korom között kiéhezett és vágytól gyötrődő voltam, sem tettem szét akárkinek a lábam. Vettem egy vibrátort, aztán kész. Azért bizonyos határokat kell szabni.
Egyetlen esetet tudnék elképzelni - ha fülig belezúgtam volna egy 40-esbe, és ő sem csak szexet akart volna. De még abban sem vagyok biztos. Azért annál realistább vagyok.
14/19 anonim 

válasza:

33 évesen belezúgtam egy 18 éves lányba! Ő is oda volt értem! Később volt 20 évvel fiatalabb barátnőm is hosszú évekig! De most is bejönnek a jóval fiatalabb nők! Ha itt is van ilyen várom a privát üzenetet! (f) 60
15/19 anonim 

válasza:

Ha 1,5 méteren túl maradsz, mindenfélekppen!:-)
16/19 anonim 

válasza:

En fogadnam :D Volt mar ra pelda, hogy 20 evvel idősebb ffivel kavartam:)
19/19 anonim 

válasza:

Viccelsz? Egy kiéhezett 20 éves nincs rászorulva egy "egészségileg is jó karban lévő" negyvenesre. Igaza van a csajnak a Bad momsban, 20 évesen ha csak kilépsz a házból phaszeső esik. Mindenhol phasz phasz phasz... Most már a 20as éveim végén járok és házas vagyok, de ha akarnék, nem kellene 15 percnél több, hogy találjak pasit szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!