Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar lefeküdni velem mert fáradt?
Figyelt kérdés
Most is beöltöztem szexi rendőrnőnek és azt mondja, hogy nem akar megd*gni mert fáradt. Bezzeg a haverokkal nem volt fáradt inni. Én reagálom túl? Már napok óta erre vártam és nagyon kívánom 19/L 26/F2016. okt. 31. 00:36
12/15 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt, és milyen volt a szexuális életetek régebben?
13/15 anonim válasza:
A kérdező vagy kamuzik vagy pasi.....de nyomjátok neki a szöveget :DDDD
14/15 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám az exemmel,a végén kiderült,hogy azért,mert a dagikra bukik,én meg vékony/sportos vagyok :D Csak azt nem értem,hogy akkor miért velem jött össze?Egy dagit nem mer felvállalni?
Na mindegy,a lényeg,hogy nálatok is valami gáz van.Beszéld meg vele,legyen őszinte,aztán meglátod,hogyan tovább.
20L
15/15 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám a jelenlegi párommal,szintén hetekig,néha egy hónapig sincs semmi,és persze mindig van alibi ha netán próbálkoznék (ami már nagyon ritka mert belefáradtam-természetesen így még jobban leritkult) az okok ugyanezek,fáradt,másnapos,fáj valamije,holnap sok munkája lesz..a sor végtelen,sokáig magamat okoltam kerestem a hibát,de korábbi exeimmel semmi ilyen gondom nem volt,sőt volt hogy mást se csináltunk...szóval valószínűleg menthetetlen a helyzet,kivéve ha esetleg az ágyban nem kap meg valamit és ettől vált érdektelenné,derítsd ki-beszélgess vele,ha nincs ilyen gondja akkor meg vagy szakítás,vagy követed ugyanazt a helytelen módszert amit én ,szexkapcsolat(ok) 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!