Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szárazon lehet ujjazni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha teljesen szárazak vagytok, akkor meg tudjátok-e magatokat ujjazni? Vagy kellemetlen olyankor? Esetleg fáj is?
Vagy ugyanolyan élvezetes, csak nehezebben megy be?
Kort is, ha lehet :)
Köszönöm!
2016. okt. 30. 23:06
4/11 anonim válasza:
Rohadtul kellemetlen és fáj. Nem csak idővel, hanem az első pillanattól kezdve. És nem elég az hogy fáj meg rossz, hanem komolyan meg is sérthető a hüvely így, szóval nem játék. 19
5/11 anonim válasza:
Nagyon fajdalmas tud lenni.. 21L
6/11 anonim válasza:
Hat szarazon nem nagyon lehet. Faj.:)
7/11 anonim válasza:
ha ujjazom a csajt én megszoktam nyalni és ugy jobb a kezdés :-o :-D ;-)
8/11 anonim válasza:
Úgy nagyon fáj, nekem néha még úgyis szokott, hogy nedves vagyok.
9/11 anonim válasza:
Hát,én amikor arra gondoll,hogy masztizni fogok,egyből nedves leszek,meg ugy alapjáraton is sok a nedvem,s nem is vagyok száraz kb soha
10/11 anonim válasza:
A hüvely sose száraz teljesen, hiszen nyálkahártya nevében is benne van, hogy normál esetben egy vékony nyálka borítja.
Óvatosan be tudom dugni az ujjamat, de már egy pénisz méretű tárgy eléggé fájna.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!