Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet fiatalon, prostival elveszíteni a szüzességem? Ha igen mi alapján válasszak hirdetőt?
Az elsőnek igaza van,olyanhoz menj akit érzésem szerint nem tudnál megkapni. És ne stresszelj vagy ha tudod hogy berezelnél akkor telefonban kérdezd meg,hogy ténylegesen vállal-e szűztelenítést. Védekezni még orálnál is védekezz,ne kockáztass,tudom kevés az esélye hogy egy orál miatt kapsz el valamit,de gondolj bele nem tudhatod az nap kit pippantott, se csók se nyalás,nehéz megállni ,de ne kockáztass. Ha szűz vagy akkor szerintem punci látogatás előtt beszélj meg vele egy olyant,hogy kézizzen egyet,figyelj nekem (szerintem ciki de jól kezeltük a lánnyal) - stressztől és a szűzességem miatt,megfogta a lány a péniszem,hogy igazítson egyet rántott és bumm lőttem..féltem hogy kinevet és ennyi volt ,de csak mosolygott,mondtam neki hogy megtisztítom magam és kész vagyok,ha még szeretné és ezután hogy volt egy bumm jóval tovább fogod bírni.
Ha van kérdésed a prostizással kapcsolatban írj privátot,van tapasztalatom. 19/F
Mindennél fontossabb a szimpátia és az érzelem. Ha az nincsen akkor lehet nem fog sikerülni és szerintem azzal.a lánnyal legyél akit szeretsz. Nem fontos ilyen hamar elveszteni a szüzességet sem és nem ciki ha valaki szűz.
A prostik érzelmileg választották ezt a szakmát vagy a családi helyzet miatt.
19 év nem fiatal már. Minden évvel közelebb kerülsz a 30hoz csak rosszabb lesz.
A férfi szüzesség olyan mint egy köszvény. Csak romlik és romlik.
Szarni kell az érzelmekre, el kell veszteni minél előbb 18 felett.. annál jobb. 18 felett már nincs mit veszíteni, csak nyerni lehet vele. Az önbizalomnak egymilliószor gyilkosabb a szüzesség.
20 év felett egyenesen kötelezővé kéne a szüzességelvételt tenni, mert súlyosan rontja az életvitelt.
(A nők 50%-a elítél, kinevet, megaláz ha kiderül, és konkrétan emiatt fog elzavarni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!