Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 évesen más is van így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen más is van így?

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátom, nem szexeltem és nem is csókolóztam soha senkivel. Más is van még így ilyen idősen? Tőlem sokkal csúnyább lányoknak van barátjuk, de engem nem nagyon szoktak megközelíteni. Lesz még valakim?

21/L

2016. okt. 29. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lesz csak változz mert nem hiszem a külsőd az oka hogy távolmaradnak tőled szóval valami stílus viselkedési elemnem megfelelő
2016. okt. 29. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Dughatunk, ha gondolod ;)
2016. okt. 29. 23:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Lesz persze csak ne hagyd magad majd a mostani privátáradat miatt!

Nem ez a világ vége, lehet hogy valaki nagyon várna rád, csak félénk bármit is tenni. Biztos nagyon szép lány vagy :)

2016. okt. 29. 23:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Az alattad levő kérdezővel lehet egymást keresitek
2016. okt. 29. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Már miért ne lenne?

"Tőlem sokkal csúnyább lányoknak van barátjuk" - A szépség relatív, valakinek ez valakinek az tetszik...

"engem nem nagyon szoktak megközelíteni." - Milyen a természeted?Ha goromba, elutasító vagy akkor nem nagyon fognak közeledni hozzád. 19f

2016. okt. 29. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden a külső, gondolom te erre még nem jöttél rá és annak ellenére, hogy csúnya nem vagy nem ütöd meg azt a szinted mint amilyen pasikrol ábrándozol :D
2016. okt. 29. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
én örömmel megközelítenélek :) 26/F
2016. okt. 29. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
A gömböm szerint még rá is unsz a pasasokra. :D
2016. okt. 29. 23:56
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha szeretnél, és keresel, LESZ!
2016. okt. 30. 00:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha otthon ülsz a négy fal között, és máshol sem nézel senki szemébe, akkor ne is várd, hogy valaki majd megközelít. Legyen bátorságod felhívni legalább egy picikét magadra a figyelmet. Ha nem érzed magad csúnyának, az már egy nagyon jó dolog, de kicsit nyitottabbnak kéne lenned!
2016. okt. 30. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!