Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok evolúciós ösztönből például a magas, izmosabb pasikat szeretik átlagban, akkor a pénisz méretben is az átlag feletti az ami ideális?
Figyelt kérdés
192 magas vagyok, izmos azonban a péniszem csak 15 cm és frusztrál. Magasságom miatt sokan arra asszociálnak pedig, hogy odalent is nagy.2016. okt. 27. 21:30
11/13 anonim válasza:
ilyen összefűggés nincs. az éghajlat a mérvadó a pénisz méretben de csak az állatoknál az embernél valamiért nem.
mindazon álltal az ideális nem okoz fájdalmat a nőnek.
Nem vagyunk tigrisek,ott kell a fájdalom a nősténynek.
szóval nem lógasd az orrod,análnál pont a kisebb a jobb.
12/13 anonim válasza:
Én magas vagyok, izmos, nagy farkú,
De nem terjesztem, mert az bizony tabu.
De ha téged vagy bárkit a méret frusztrál,
Cuppanj egy pinára, hogy tudd, hol a határ!
Végül ha már tudod, hogy mit akarsz egy
Nőtől, siess, hogy alaposan megnevettesd!
Szóval ne búslakodj a méret miatt, ha igaz, amit magadról írtál, találd meg azt a csajt, akit ki tudsz elégíteni és nem csak szexuálisan...
13/13 anonim válasza:
Istenem, a GyK tele van magas, izmos srácokkal (irónia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!