Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan pasik, akiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan pasik, akiket nem érdekel a menstruáció, mert olyankor sem undorodnak a barátnőjüktől?

Figyelt kérdés

A jelenlegi barátom szerint gusztustalan volna olyankor csinálni. Egyetlen pasival se csináltuk azokon a napokon. Vannak egyáltalán pasik, akik ettől nem riadnak vissza?

Alapvetően kívánnám a szexet ilyenkor is, de nyilván nem fogok kezdeményezni, ha tudom, hogy a barátom irtózik a gondolattól. Viszont kegyetlen nő létemre, ha ő nem csinál semmit, akkor én se fogom kielégíteni őt azokon a napokon, ami lehet, hogy önzőség, de ez van. :D 22l

2016. okt. 25. 22:30
1 2 3
 11/23 mantis religiosa ***** válasza:
Nahát! Hova tüntek a " Jó katoba vérben is harcol " vélemények? :-)
2016. okt. 25. 23:56
 12/23 anonim ***** válasza:
33%
Én elején benne voltam... De történt egy olyan , hogy eléggé bedurvultunk.. Na az úgy nézett ki h egy rohadt nagy vértócsa és kb 30 centis körzetben minden fele kis vércseppek és én is csupa vér voltam.... Innentől kezdve elment a kedvem ettől :D 21/F
2016. okt. 26. 02:16
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Engem egyáltalán nem zavar, de a barátnőmet sajnos igen. Én kívánom őt mindig.
2016. okt. 26. 07:19
 14/23 anonim ***** válasza:
24%

"Viszont kegyetlen nő létemre, ha ő nem csinál semmit, akkor én se fogom kielégíteni őt azokon a napokon,"

Biztosan remek lehet veled a sex ilyen hozza allassal.....

2016. okt. 26. 07:23
 15/23 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar sőt.......
2016. okt. 26. 07:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Az igazi tengerész a Vörös-tengeren is tud hajózni.
2016. okt. 26. 07:57
 17/23 anonim ***** válasza:
A bnöm olyankor sokkal jobban kivánja, csökkennek a fájdalmas, kellemetlen tünetei is. Ezért olyankor sokkal több a szex (még a nyalás is!) Nem zavar, söt!!!!
2016. okt. 26. 08:07
 18/23 anonim ***** válasza:
Majd én elállítom a vérzést, szakszerűen be kell tömni a lyukat...:D
2016. okt. 26. 11:03
 19/23 anonim ***** válasza:
vannak persze :)
2016. okt. 26. 21:52
 20/23 A kérdező kommentje:

Akik értelmesen válaszoltak akár privátban is, azoknak köszönöm!

Aki meg csak a fantázia szüleményei miatt kritizálgat, az legyen boldog a véleményével. Tudom, hogy mi az a soft tampon, és szerintem nyugodtan használja az, akinek ez megfelelő. Nekem nem volna az.

Az meg, hogy milyen velem a szex, hát, kedves válaszoló, hidd el, nem azon múlik, hogy amikor ő nem tesz semmit az én kedvemért e téren, akkor én kényeztetem-e őt. :)

2016. okt. 27. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!